Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationsart

Marketing

Dijagnoze

Nije baš vezano za umjetnost ali nekako imala sam potrebu pogotovo nakon danas prokomentirati razne dijagnoze koje čovjek dobije od liječnika. I može biti da će me manje šljiviti ili nikako tretirati, ali eto...Moja je liječnica za sad ok.

Nedavno, prije 10-tak dana umrla je moja usvojena baka. Ili baka na daljinu, a sve zato što je njen dragi (moj usvojeni djed) umro nekoliko mjeseci prije. No, njoj su prije dvije godine rekli liječnici da ima rak gušterače, pa onda nakon godinu dana da ga ipak nema.
Onda sam čula za slučaj kako su ženi rekli da ima tumor na mozgu, a ono je bilo nešto benignije. Isto, umro mi je ujak prije nekoliko mjeseci...koji se i liječio i nije...

Što hoću reći...nije svaki put dijagnoza prava dijagnoza...

I tako....idem i ja kod liječnika za poneke stvari, i ne volim dosađivati, ako već nije baš ono za glavu...jer iskreno...teško mi je povjerovati im...Radila sam neko vrijeme u bolnici i ne daj Bože samo tamo ležati...Dobro i kad sam bila mala vadila sam krajnik pa mi je to ostalo u jako ružnom sjećanju.

No, danas ja ne želim popiti lijek protiv alergije ako me niste ispitali na što sam alergična, ne želim niti koji drugi vaš lijek koji mi dajete odokativno ako me niste saslušali što vam želim reći...Mogu trpiti dugo...ali nema šanse da pijem te lijekove koji su neki tamo kokoteli za svašta i ništa. I sve to ako mi ne objasnite za što bi to bilo i što mi jeste. Valjda kao pacijent imam pravo znati i možda si mogu pomoći ako nešto mogu promijeniti.
Nije li doista i hrana lijek...i razne biljke...možda treba samo malo nešto promijeniti...

Eto to je moje mišljenje o svim tim dijagnozama...
Protestiram...



Post je objavljen 27.06.2013. u 22:46 sati.