Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

I mi konja za trku imamo

Šarajući neki dan kursorom po isječcima slika na „Fotoblogu“ zaustavih ga na sličici dviju šalica kave i pojavi se naslov 'Sreća raste na balkonu'. Kavica, balkon, sreća? Pa to mi sliči na naš balkon. Klik! Otvori se 'Valcer' blog s nadnevkom 10. ovog mjeseca. I zaista, kavica, balkon, djetelina s četiri lista! U komentaru ispod posta napisah: „Kao da je ovo slikala i pisala moja supruga. Baš danas je na cvijećem okićenom balkonu pala prva ovogodišnja 'balkonska kafa'.“

Potom slijedi izmjena komentara.
- 'Valcer': Semper contra, obavezno pozdravi suprugu. Tko zna, možda smo preko neke linije sestre??
- 'Semper', t.j. ja: Pozdrav isporučen a kad se opet vrati sunce na balkon i mi sjednemo na 'drugu ovogodišnju balkonsku kafu' slijedi i mali post slične forme kao tvoj.
- 'Valcer': Oduševljavaš me, semper contra. To će biti post u četiri ruke ? Možda izazovemo lavinu pozitivnih foto postova na blogu?

I eto stiglo sunce, druga 'balkonska kafa' i moj prilog „izazivanju lavine pozitivnih postova na blogu“! Naravno, ako ove moje fotke stignu uopće u 'Fotoblog' obzirom da do sada ne samo da nijedna nije objavljena, već mi u editoru stoji da sada nisam objavio niti nijednu. burninmad!


…potrudih se postaviti scenografiju što sličniju 'valcer'-ovoj. I mobiteli su tu sretan!


…patuljci okruženi cvijećem čekaju Snjeguljicu da dođe na kavicu.



…i gledaju 'džunglu' na suprotnom zidu balkona.


…evo stigla i Snjeguljica u društvo svojih 7 patuljaka (princ bez bijelog konja se ne vidi, on slika). Snjeguljicu će te odmah uočiti yes! Pokušajte naći sve patuljke (kao pomoć: jedan je u sjeni klima uređaja)! A da ih zaštiti od neč'jeg uroka, tu visi i 'pušlek' bijelog luka. Ili češnjoka po domače. Tko ga pronađe zaštitit će i njega. sretan!


Post je objavljen 13.06.2013. u 14:15 sati.