Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Chris Carter

Chris Carter - Krvnik

U jednoj losangeleskoj crkvi, na stubama oltara, u krvi leži svećenikovo truplo odrubljene glave. Pažljivo namješteno, raširenih nogu, ruku prekriženih preko prsa, od svega je najužasnije što je svećenikova glava zamijenjena za pseću.
Isprva, detektiv Robert Hunter vjeruje kako je riječ o ritualnom ubojstvu. No kad se pojavljuje još mrtvih tijela prisiljen je na novu procjenu. Sve su žrtve umrle na način kojeg su se najviše bojale. Njihove su se najgore noćne more doslovno ispunile. Ali, kako je ubojica mogao znati? I što povezuje ove naizgled nasumične žrtve?
Hunter se nađe na tragu sadističkog ubojice koji mu stalno izmiče, nekoga tko, kako se čini, ima moć da pročita misli svojih žrtava. Nekoga tko može naslutiti što njegove žrtve najviše plaši. Nekoga tko neće prezati ni od čega da postigne svoj izopačeni cilj.

Chris Carter - Ubojica Krucifiks

U napuštenoj kući u National Forestu, Los Angelesa, pronađena je divljački ubijena mlada žena. Bila je naga i obješena na dva drvena stupa, a koža joj je bila oderana s lica - dok je još bila živa. Na zatiljku joj je urezan neobični dvostruki križ - potpis psihopata koji je poznat kao ubojica Krucifiks.
Ali to nije moguće jer je ubojica Krucifiks uhvaćen prije dvije godine i pogubljen!
Je li moguće da je to djelo ubojice imitatora? Nekoga tko je otkrio sve pojedinosti ranijih umorstava, pojedinosti koje nikad nisu bile objavljene? Ili je detektiv Robert Hunter primoran suočiti se s nezamislivim? Je li pravi ubojica Krucifiks još uvijek negdje vani, spreman krenuti u okrutno orgijanje ubijanja, izrugujući se Hunteru koji ga ne može uhvatiti?
Robert Hunter i njegov novi partner uskoro će se naći u noćnoj mori koju nisu mogli ni zamisliti....



download:
Chris Carter - sve knjige

Post je objavljen 22.05.2013. u 21:10 sati.