Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegirl

Marketing

Zbunjena !?!?

Sve se dogodilo na Jarun Piknik Festivalu.
Dora i ja smo se uputile na koncert Halida Bešlića i tako naletjeli na njeno društvo sa mora. Na kraju smo ostali samo 3 Dora, neki decko i ja.
Završili smo na tamburicama i slucajno sam ugledala 2 dečka kako nazdravljaju sa nekim u mom smjeru, okrenem se a iza nitko ne zuvraca. Bila sam to ja , meni su nazdravili ali sam jos uvijek bila sokirana no nema veze, nastavila sam tako razgovarat sa Dorom i njenim frendom i ta dva dečka su se stvorila na klupi za našim stolom. Bili su ok-e ali nisam nista htijela sa njima, niti da razgovaramo, ali unatoc tome nakon nekog vremena smo poceli svi da razgovaramo medusobno i cinilo mi se super. Bilo mi je drago zbog Dore jer sam mislila da će biti nešto sa njom i nekim do dečkiu :D no svi su počeli kačiti za mene i totalno su zanemarivali ostale osobe u drustvu.
Počela sam da razgovaram sa A.... i bilo mi je jako drago sto sam upoznala dečka koji moze da mi bude frend. Prijatelji su mu bili ok a i on tako da smo se svi na krau skompali. Prijatelja nikada dosta ali pitanje je sada ovakvo A... zeli nesto samnom a ja sam zaljubljena jos uvijek u Sasu, dali trebam riskirati za to "prijateljstvo" ili ne ?
Znaci nakon jedne godine mi je bilo prvi puta da uopce razgovaram sa drugim muskarcem sem Saše . ://

Post je objavljen 06.05.2013. u 23:12 sati.