Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcinaslivno

Marketing

Šengejska granica funkcionira pravo-turističko mjesto Duboka.blog.hr

Jurtos,kao i obično jednom tjedno krenem u Neum da kupim malo,duhana,kruha i nešto živežnih namjernica.Opaaaaaaaaa,granični prelaz noviii,praviiiii Europski,skoro sam se izgubio na enjemu.Možda zato što sam htio malo bolje vidjet i uslikat radi Vas da i Vi vidite.
Sve je ;Piko belo ali po povratku iz Neuma,opaaaaaaaa,zaustaviše me kao i obično ali pravi pregled -dubinski.Sve mladi dečki(ljudi)meni nepoznati izuzetno profesionalno nastupiše i pregledaše moj automobil u tančine,zamislite ni ja nisam znao da postoje pojedina skrovita mjesta u njemu,hmmmmm.Eto dobro sam prošao nije bilo problema.

Dakle ;Nije šala prava Europska granica. Ma prelazija sam ja miljun puta puno granica i u bivšem sistemu kada je i strožije bilo ali baš se iznenadih danas.

Sada pogledajte malo i Vi par slika ali iz naše i Vaše Duboke a ne sa granice.
Sa granice možete vidjeti ispod u drugom postu ništa se nije promijenilo,sve je činise pod kontrolom u R.H.osim ekonomije.

Ulaz pred ug.objekat villa "Malo Misto"



Turističko mjesto duboka u procvatu.


Dalje,molim,druga bandaa-strana,mislim.


Za sada ima kupača ,vrijeme je prekrasno a more za kupanje ugodno.
Nemojte čekati a ja krećem uzbrdo uz našu obalu do krajnjeg Sjevera da vidimo kako je kod njih i jesul spremni kao i mi,pratite nas.
-urednik Majčica Mladen Vas pozdravlja.





Post je objavljen 04.05.2013. u 15:22 sati.