Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

LISTA BUDUĆNOSTI

Poštovani birači u Općini Slivno,

Na predstojećim izborima koji se održavaju 19.svibnja neće biti nikakve promjene osim liste kojoj sam nositelj. Osmislio sam ovu listu po uzoru na Metkovski Most a uzeo brend pravaške stranke Autohtonog HSP-a iz razloga što sam po opredjeljenju pravaš i toga se nikad neću odreći. Ostali kandidati su nezavisni mladi ljudi s područja naše Općine pomno birani kao kandidati koji mogu svojim osobnim ugledom pripomoći našoj listi. Posebno zadovoljstvo mi stvara njihova kvaliteta u ljudskom smislu i baš zato vjerujem u budućnost Slivna i Hrvatske. Niti jedan s kojim sam popričao da mi pomogne o ovom projektu nije odbio suradnju što mi je posebna čast a i velika obveza i odgovornost prema njima u budućnosti.
Naša konkurencija je učmala, slična od prije 4 odnosno 8 godina i birači od njih mogu očekivati upravo ono što oni i jesu bili do sada. Bez ponižavanja, al stava sam da našoj listi u nijednoj pozitivnoj disciplini nisu ni do gležnja.
Ukoliko odlučite podariti glas našoj listi mi Vam nećemo lažno obećati zaposlenje u državne institucije niti Vas zavaravati izmišljenim napuhanim projektnim riješenjima nego Vam možemo jamčiti ukoliko budemo Vaš izbor u Općinskom vijeću da ćemo djelovati sukladno zakonima RH i interesima naroda i sveukupne i cjelovite Općine Slivno.
Svojim imenima možemo jamčiti da nismo krali a svojim obiteljima potvrdu da nam te nečasne radnje nisu u krvi.
Naša konkurencije se dokazala prilikom raspodjele šteta od suše i svojim bogaćenjem od ulaska u politiku do danas.
Ukoliko želite izabrati «POLITIKU ČISTIH RUKU» tada naša lista nema konkurencije.
Lista koju predvodim može obečati jedino čestito djelovanje bez pogodovanja raznim lobijima i interesnim skupinama stoga smatramo da je program u manjim sredinama čovjek a čovjek je sam po sebi jamac ostvarenju tog programa.
I na kraju,pozivam Vas da bez imalo straha izaberete najčestitiju,najobrazovaniju,najmlađu listu.

Lista A-HSP-a za BUDUĆNOST SLIVNA

Nositelj liste
Denis Šešelj


Post je objavljen 04.05.2013. u 15:02 sati.