Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationsart

Marketing

Razlog više

Prijavljujem se na likovne natječaje tuzemne i inozemne. I uvijek mi je drago pogledati radove ako ne u živo onda makar preko kataloga ili internet stranica. Znatiželja je ono što me još uvijek potiče na stvaralaštvo ali i samo doživljavanje tuđih i drugačijih radova. Možda se i ne može reći koji su bolji ili koji su lošiji, možda možemo govoriti o nekoj usvojenoj i općeprihvaćenoj tehnici. Ti naši ostvaraji, mislim kako su to sve neke naše individualne faze koje prolazimo i koje osvještavamo samima sebi kao i drugima. Netko svoju nutrinu može u datom trenutku iskazati nekom olovkom ili ugljenom, a može posegnuti i za uljanim, akrilnim ili možda akvarelnim bojama. Nekad potencijalni rad izlazi u kombiniranoj tehnici.
Sve je to razlog više da ne posustanemo u traženjima i iskazivanjima svatko na svoj jedinstveni individualni način. Tako i ja danas tražim način za iskazati se u nekoj tehnici.




href="http://inspirationsart.blog.hr/slike/originals/copy_of_copy_of_netko_koga_nema.jpg" rel="gallery[1367570133]" target="_blank">

href="http://inspirationsart.blog.hr/slike/originals/ner.jpg" rel="gallery[1367570133]" target="_blank">


Post je objavljen 03.05.2013. u 10:07 sati.