Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Kako kombinirati nakit?

Do nedavno nisam imala ni jedan komad nakita koji sam baš uvijek nosila. Na primjer moja sestra je skroz drugačija. Ona ima nekoliko prstenova, narukvicu i lančić koje uvijek nosi. Ja volim nakit. Pogotovo volim velike prstenove i duge lančiće s razno raznim privjescima i perlicama. Imam nekoliko komada koje stvarno volim nositi. Pitate se gdje je problem i koja je poanta ovog posta?


Za 25. rođendan sam dobila sat od mame i tate. Lijep je. Jednostavan je sa širom kožnom narukvicom. Naravno, sviđa mi se i nosim ga gotovo svakodnevno. Već mi je s njim postalo teže kombinirati nakit. Ako stavim prsten u obliku žutog cvijeta i još na istu ruku sat, nekako mi ne paše. Čak ni ako je u kosi isti žuti cvijet što mi je prije bilo slatko. Nositi narukvicu uz sat mi se također čini previše čak i ako nisu na istoj ruci. Nisam baš dobra u kombiniranju nakita i sata.

A onda sam još dobila i zaručnički prsten koji od trenutka kad sam se zaručila stalno stoji na mom prstu. Nosim ga na prstenjaku lijeve ruke, a tamo sam imala običaj i nositi ostalo prstenje. Lančići još nekako prolaze. Za prstenje se ne sjećam kad sam zadnji put nosila.


Jutros sam baš obukla jednu majicu uz koju u istoj boji imam prsten u obliku cvijeta, ali kad sam ga probala, nikako nije išao. Na desnu ruku mi ni ne stane jer mi je jači prst, a kupila sam ga za lijevu. Ako ga stavim preko zaručničkog prstena, cvijet (onako je napravljen od nekog materijala) ga skroz prekrije i sakrije i ne sviđa mi se to. Na kraju sam odustala, pospremila prsten u kutijicu za nakit i otišla na posao samo sa zaručničkim prstenom, satom i idejom za novi post.


Kombinirate li vi zaručnički/vjenčani/neki drugi prsten koji uvijek nosite i ostali nakit koji povremeno stavljate? Kako?!

Post je objavljen 23.04.2013. u 20:40 sati.