Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pianoplayer

Marketing

Ponovo ovdje!!!

Dragi moji prijatelji!

Nakon poprilično muke, očito su došla neka nova vremena. Kako nisam duuuuugo mogao ući u vlastiti blog, a nisam uspio dobiti podatke za ulaz, sada sam nakon par godina (nekih 7 čini mi se - hehe) ponovo pisao administratoru i - gle čuda - lijepo su mi poslali novu lozinku, te sam ponovo uspio ući na - svoj blog!

To znači da ću s vremena na vrijeme ponovo biti i ovdje. Ne znam tko je još od starih / poznatih ovdje obzirom na silnu poplavu raznih facebooka, twittera i ostalih sličnih tvorevina, no - meni je ovo nešto kao radio-stanica u usporedbi s mobitelima. Istina da je s mobitelima možda nešto jednostavnije i brže se uspostavi veza, no definitivno je uspostava veze s radio-stanicom posebna, a pogotovo kad se uspostavi kontakt s nekim udaljenijim mjestima tj. osobama na tim mjestima.

Dakle - sad u kratko ne mogu ovdje niti napisati što se sve dogodilo u međuvremenu, ali samo da se zna - još uvijek se bavim, hvala Bogu, svojim poslom - unatoč zaista jako teškoj - kako ja to kažem "situativnoj situaciji" (zbog nedostatka financijskih sredstava za umjetnost i kulturu). Drugim riječima: sviram - održavam koncerte, skladam, a sada i vodim jedan vrlo zgodan gospel-zbor "Sunce". Pretežno sam u zadnje vrijeme u Zagrebu, iako po potrebi putujem - gdje su mi koncerti.

Svoje stare znance molim da mi se ovdje jave (u što i ne sumnjam da će učiniti), a isto tako se nadam da ću upoznati i neke nove! Sve skupa vas najljepše pozdravljam, te ukoliko je netko zainteresiran za jedan lagani, proljetni koncertić, već sutra, četvrtak, 04.04.2013. u 17:00 sati imam koncert u Domu za starije i nemoćne "Medvešćak" na Iblerovom Trgu uZagrebu. To je moj poklon korisnicima Doma, no koncert je otvoren za javnost, pa su tako - svi lijepo pozvani!

Za sada toliko, a ja se nadam da ću se snaći u ovom novom designu ovog bloga... hahahahahaha

Vaš Vito

Post je objavljen 04.04.2013. u 02:56 sati.