Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

U mozak, U...

.

......
U mozak, U mozak!



Jutros sam se probudila okružena prijama. U sredini košarica s jajima. Bio je to nastavak jučerašnjeg tucanja s osvrtom na dnevno političku situaciju u gradu Splitu. Poput glasova
„ Klape s mora“ & pjesme za EU „Mižerja“ sve smo u duhu emancipiranih plavuša „AVAzirale“: -Tucajte nas, hrvatski muži!
U mozak, U mozak!
Umjesto očekivane navale na otključana blindo vrata i odavno skinutog pojasa nevinosti čuo se vanzemaljski glas s krugovalne postaje.
Nakon govora Tita 62.- e na vrhu splitske Rive, gore desno i Franje Tuđmana 95.-e, dolje lijevo na dnu iste Rive, svršile smo s okupljanjem. Dosta nam je bilo tucanja s našim muževima i pismohranom građom.
Odlučile smo se za varanje. Tko ne bi iskoristio 1. april oli prvi travanj za varanje. Ana s petog kata prevarila je muža s Antišom iz prizemlja. Susjeda Franka otišla je do podstanara studenta Tafre iz Komiže. Ja sam otišla do frizera Stojana da mi podigne EGO. Tukcu sam prosula bazu da idem do Majke kako bi me iskofrčila. Kofrčim se samo tako.
Spoznaja da je ovo vrijeme darivanja, primanja i varanja, nosila me je Rivom. I Split će dobiti svoje. Gdje bi Tito, bit će Franjo, ne Papa, vengo Otac nacije s kamenom gromadom, ka klisurina, tamo gdje bi Franjo, malo poviše, iznad Sv. Frane, na Marjanu bit će križ. Splitski križ. Deset ovako, pet onako. Ka deset u pola u „Želje“. Želje su jedno, stvarnost drugo.
Svatkom prema zasluzi.
Jednom kamen za podglavu, drugom križ, trećem U mozak...
Penzićima bon od sto kuna. Seke & Brace mi.
Miljenko Smoje bi se prevrnuo u grobu.
Tko prevari narod s Rive?!
.

Vrijeme, vreme, vrime je prevara. Tukac, prošlog lita prevarila sam te samo jednom. – S kim?
S vaterpolistima dubrovačkog „Juga“.
BTW. Milanović & Josipović zakazali izvanrednu pressicu.
1. april - aprilili – travanjiniii!...




Post je objavljen 01.04.2013. u 08:45 sati.