Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Na zrnca razbrojs!..




Na zrnca razbrojs!

Jutros sam se probudila brojeći krvna zrnca. Baš je fora. Srbin ima tri, Hrvat dva, ostali po jedno zrnce. Boja nije bitna. Hrvati imaju Hrvatsku. Srbi & ostali onoliko Hrvatske koliko im dopuste. Ne po Ustavu, vengo onoliko koliko to misle & dopuštaju tzv. Mamići, Rojs Rojsevi, Thompsoni te Jure & Bobani, Ruže i Šujice...
Hrvatska nije zrela za Europu. Zrela je za neki novi Goli Otok. Goli kuhar, Goli nježnik, Gola Istina je da narodi ovih prostora ne zaslužuju ništa bolje.
Rasistički, šovinistički ispad, prozivanje ministra Jovanovića zbog nacionalnosti od strane Zdravka Mamića, nije uzrok, to je posljedica stanja koje vlada godinama u Hrvatskoj.
Tetošenje, toleriranje veličanja davno prošlih vremena iz ružnijeg dijela povijesti u Hrvata, javno podržavanje mržnje prema drugima, druge vjere i nacionalnosti, mora doživjeti svoj kraj. Ili se varam. Ili tako treba biti...
Odvjetnički tim Zdravka Mamića, na žalost brani neodbranjivo.
Brani Hrvatsku od prava i pravde jednake za sve.
Ako je to vrh pravosudne piramide, Hrvatska nikada neće postati zemlja piramida. Ako se nastavi šutnja bit će to zemlja nojeva.
Došlo je vrijeme da se rastjera magla i da guske i nojevi graknu te kažu svoje. Možda im još nije vrijeme. Možda sva naša očekivanja od gusaka se završavaju na stolu i pjatu za Dan zahvalnosti.
Hvala Vam gusani & guske što postojite.
Hvala Majci, hvala Ocu što nam podariše Zdravka Mamića da znamo razlikovati dobro od zla.


Vrijeme, vreme, vrime je pre/broja/va/nja.
Na krvna zrnca razbrojs!




Post je objavljen 17.03.2013. u 11:46 sati.