Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Daniel Srb je pizda od čovika!!!!

Imenovani,neuvaženi i čudnovati Daniel Srb,


Pišem Vam ovo javno pismo i to ne zbog Vas nego cijelokupne hrvatske javnosti a posebice članova HSP-a.

Naime, Vaše djelovanje unutar stranke mnogi pravaši doživljavaju kao egzibicionizam a ja dobar poznavatelj stanja znam da to i nije baš tako te da izvrsno izvršavate svoje zadatke.

Od samog početka dolaska na čelo stranke napravili ste niz propusta koji nikako ne mogu biti slučajni, naime vaše kadroviranje i pripreme pred prošle a i sad ove izbore govore da Vam je bio cilj oslabiti a ne ojačati HSP.

Od zadnjeg sabora stranke kojem je uvertira bila gubitak parlamentarnog statusa HSP-a i to na način da ste Vi konzumirali jedini mandat stranke što znači da ste jedino Vi gubitnik vidjelo se u kojem smjeru stranka ide. Perfidno ste digli kroz statut ovlasti Glavnog stana a ojačali ovlasti Predsjedništva a onda ste u to isto predsjedništvo predložili ljude koji su izvrsni za ovaj posao koji ste odradili a to su korumpirani polukriminalci i prohadezevski ljudi.

Malo tko u Hrvatskoj znade da je izbacivanje Ante Đapića samo paravan za daljnja događanja, naime ustvari radi se o HDZ-u i poremećaju od Osijeka do Dubrovnika. Novom vodstvu HDZ-a koji dolazi iz obavještajne zajednice posve priliči ovakav scenarij jer ukoliko iti jedna iole snažna stranka sa desna izađe na izbore samostalno tada kukuruku koalicija ima prednost a postoji mogućnost da se HSP nametne kao faktor.

Znam da do te koalicije neće doći sad za lokalne izbore osim u pojedinim sredinama gdje HSP vode ljudi koji nisu u stanju napraviti ni samostalnu listu i znam da je ovaj proces odrađen za buduće vrijeme u cilju stavljanja HSP-a pod kontrolu.

Uvjeravam Vas nečasni Serb da Vam plan neće uspjeti i ukoliko se i dohvatite pečata članstvo i birači neće za Vama. Da vam pišem da sazovete Sabor i da potvrdite svoju legalnost sigurno me ne bi poslušali jer vaše djelovanje će biti zapamćeno kao najtamnije djelovanje u povjesti hrvatske politike gdje se političko ponašanje vratilo u 19 stoljeće.

Samo HSP u Hrvatskoj ima predsjednika koji saziva dio jednog tijela i donosi odluke, samo HSP za vrijeme vašeg vladanja ima model «sms izbacivanja» iz stranke. Samo se u HSP-u gubitnici proglašavaju pobjednicima.

Vi nečasni gospodine Serb ste malo je reći «pizda od čovika», Vi ćete biti zapamćeni da ste omogućili Karamarku i Brkiću ono što nisu uspjeli Tuđman,Pašalić,Kosor i Sanader a to je stavljanje pod kontrolu HSP. Vi ste izdali svoje ljude i zbog toga ćete jednog dana doći pred lice pravde al zapamtite i Vi i vaši nalogodavci da će pravaši živjeti negdje drugdje i izaći na ove i iduće izbore.

S poštovanjem i ispriku prema čitateljima te pravaškim pozdravom

Bog i Hrvati

Denis Šešelj
Pravaš i Maloljetni pripadnik dragovoljaca HOS-a


Post je objavljen 29.01.2013. u 12:20 sati.