Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Borislav Matković gradonačelnički kandidat HDZ-a na lokalnim izborima



Na stranici grada Vrgorca objavljeno je priopćenje Gradskog odbora HDZ-a Vrgorac, koje prenosimo u cijelosti. Korištena fotografija također je prenesena sa stranice Grada.

Gradski odbor Hdz-a Vrgorac je jednoglasno odlučio da gosp. Borislava Matkovića kandidira za gradonačelnika Grada Vrgorca, jer smatra da je dosadašnjim vodstvom, a zahvaljujući njegovom dugogodišnjem iskustvu u obnašanju dužnosti gradonačelnika te saborskog zastupnika, svojim utjecajem i autoritetom doprinosio realizaciji programa koje smo našim izbornim programom 2009. godine odredili, a poglavito suradnjom sa državnim i županijskim institucijama neovisno od toga koja politička opcija drži vladajuće pozicije u tim institucijama. Budući ds držimo kako su to građani prepoznali, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju, držimo da će gospodin Matković svojim daljnjim požrtvovnim radom najbolje prezentirati politiku naše stranke i svojim radom doprinijeti boljitku Grada Vrgorca kao jedinice lokalne samouprave.

Borislav Matković prihvatio je prijedlog Gradskog odbora Hdz-a te se zahvalio na podršci i povjerenju stranke u njega kao kandidata. Rekao je da će i dalje nastaviti raditi na prosperitetu Grada Vrgorca i izrazio je nadu da će HDZ na području Grada Vrgorca ostati vjerodostojan u vođenju politike na zadovoljstvo, ne samo svojih članova, nego svih građana.

Post je objavljen 18.01.2013. u 10:25 sati.