Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing



Povodom SRP- ove meljavine : "Kako se brane strojevi,vlastita egzistencija i dostojastvo" (!)
Kad bi SRP Hrvatske imao onoliko politickog postenja koliko ga iskazuje u stravicnom opisu, koji se zbio 1947. u pulskoj mlinari, uz zastitu Engleskih i Americkih okupacionih snaga, onda bi to svoje politicko postenje jednako znao izraziti oko zbivanja koje se dogadjalo samo godinu dana kasnije, odnosno 1948. kad je veliki balkanski Marsal, (neznam kako se ono zvase), tim istim armijama prodao za vrecu skuda cjelokupno grcko izbjeglistvo Markosovih partizana, i preko noci ih vratio na milost i nemilost tadasnjoj grckoj kontrarevuluciji, kojom su dirigovale te iste velesile, i sve da se tim skudama sagradi onaj monstruozni brionski harem za povlastene vladare, kao i Goli otok za njegove protivnike.
No kako tog postenja nema , niti ima bilo kakvog izgleda da ce se poroditi u nekoj bliskoj buducnosti, SRP Hrvatske tek grabi punim koracima prema povratku svoje politicke moci, kojim ce i u buduce nastaviti vladati onim istim nepostenjem vjecne izgradnje socijalizma u zaostalim zemljama, sijuci klevete i lazi prema jedinom marksistickom pokretu njihove istoimene Socijalisticke Radnicke Partije Amerike, koja postoji jos danas u Americi sve od 1890. I time direktno pridonosi najvecem drustvenom zlocinu dvadesetog stoljeca kojeg je pocinila staljinisticka politicka laz, i cime se uzrokuje jedan, mozda, vise vjekovni zastoj znanstvenog socijaslizma za kojeg su postojali svi uvjeti jos pocetkom dvadesetog stoljeca da se ostvari diljem svih europskih razvijenih zemalja.
Jedna tragikomicna trka za vlascu koja veoma podsjeca na danasnji Vatikan, koji, sireci svoju srednjevjekovnu patvorenost, zeli nametnuti ukinuce zdravstveno skolskog odgoja u jednoj, i onako vec posma smucenoj Hrvatskoj.


Post je objavljen 05.01.2013. u 18:15 sati.