Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mimajeponovoubedu

Marketing

Izazov zimskih praznika

Podosta me ne bijaše na blogu.
Više od mjesec dana.
Bilo bi vrijeme da napišem nešto.

Ali nemam nikakve inspiracije.

Iako je polugodište gotovo, mala srednjoškolska mučenja i dalje nisu gotova - pogotovo ne za mene. Naime, ove godine završavam svoje četverogodišnje školovanje. Što bi značilo da, jel, pišem maturu.
Kako mi se ne da učiti. To je grozota.
Mislim, prolistala sam onu povijest filozofije.
Naravno, originalno sam htjela pisati politiku, jedini od ponuđenih predmeta za filozofski koji sam zapravo imala, ali ne. Više ne možeš prijaviti na maturu politiku kao izborni predmet za filozofski fakultet. Odlično.
Zbog čega ću, naravno, morati pisati pet ispita. Hrvatski i engleski viša razina, matematika niža, politika i filozofija. Jer osim što mi je na popisu filozofski, također mi je tu i novinarstvo i hrvatski studiji.
Apsolutna katastrofa. Premirem od straha i knjige mi izgledaju užasno odbojno što više razmišljam o tome. Da ne spomenem kako vjerojatno neću upasti ni na jedan od gore navedenih fakulteta jer nisam prolazila s pet nula, već sa lijepom, solidnom četvorkom.

Oh, da, također nisam spomenula maturalni rad. Moram napisati nešto o laserima. LASERIMA. Što mi je bilo kada sam izabrala tu temu?
Vjerojatno mi je bilo užasno smiješno vidjeti to na popisu, jer su mi u to doba psa maltretirali s laserima, stoga sam iz neke svoje ironije i manjka smisla za humor izabrala lasere.

headbang

Sada bih za novu trebala imati nekakav partay! kod sebe doma. Neki movie night, ili tako nešto. S platnom i projektorom. Volim tatin posao, makar ga on prezire.
Problem je, ne mogu prestati misliti o tome kako ću vjerojatno pasti na maturi i propasti u životu. A knjige mi se i dalje čine užasno odbojnima. Bojim se otvoriti ih, u strahu da mi neki odvratni ogromni crni pauk, porod Ungolim, ne skoči na lice i ne razdere mi divnu kožicu s glave, zajedno sa kosom, jezikom i očima (koji prekrasan prizor).

IMAM STRAH OD UČENJA.

puknucu

Bum. Pukla sam.

Trebala bih se suočiti s tim paukom. Da mi je Frodov svjetleći mač i vjerni Samwisa Gamgee koji bi me spasio od zlih paukova.
On je najbolji lik ikad.

Take your time ;)

Post je objavljen 29.12.2012. u 13:08 sati.