Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

NOĆ STRAVE U NERETVI - DVIJE NEZGODE TROJE MRTVIH

Jutros u 01.45 u mjestu Banja, na lokalnom pružnom prelazu (cesta iz mjesta Banja koja preko prelaza vodi do županijske ceste Komin-Rogotin) dogodila se teška prometna nezgoda u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. 29-godišnjak Ivica Šetka i 31- godišnji Jurković iz Ploča su na mjestu preminuli, a treća osoba iz vozila se nalazi u Dubrovniku u bolnici u teškom stanju. Kako se neslužbeno saznaje vozilo je sletjelo s ceste u maslenik i udarilo u stup. Situacija na licu mjesta svjedoči o strahovitim ošećenjima vozila.

Druga prometna nezgoda dogodila se oko 4,15 sati u Metkoviću u ulici Stjepana Radića (cesta Metković-Doljani) na državnoj cesti D9 na izlazu iz grada. Smrtno je stradao 26-godišnji mladi granični policajac Đurica Marić iz Vinkovaca na službi u Metkoviću koji je upravljao vozilom. Nakon što je udario u rasvjetni stup, od siline udarca ga je polomio te se vozilo odbilo i sletjelo u rijeku Neretvu. Vozilo je izvučeno jutro oko 8 sati.

Stravične fotografije koje možete vidjeti na linku Slobodne Dalmacije daju jasno upozorenje pred blagdane kada se u Neretvi češće obitelji zaviju u crno nego inače.



Post je objavljen 22.12.2012. u 10:45 sati.