Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing

Ovako. Malo škrtarim s postovima u zadnje vrijeme. Trudim se biti razumna, pa ostanu prazne riječi...pa izgubim volju za pisanje.

Što sam ono htjela reći? Osim što probah čvarke nakon nekih 15 ak godina suzdržavanja od istih (recimo da nisu bili baš fini, no kobase su nam u redu)...donio mi ih je dečko, vidim donio neke kolače i neke narančasto u vrećici, mislim si,koji si ti kreten, hranil buš me s čvarcima ti!!! Ali sam se iznenadila, stvarno su fini ispali! Onak su imali okus ko kikiriki, ili smoki, nešto slično. Sjećam se da sam od malena znala papati čips, to je bila fina grickalica, a možda bi bilo bolje da sam jela čvarke.. (Mrzim inače kolinja....mrzim...)
Mislim si sad, koliko je mast zdravija od rafiniranog ulja, kojeg sam bez nekog straha dosad koristila,kao jer,'ne deblja ko mast'. Sunckretovo ulje je preskupo obzirom koliko je nezdravo (rafinirano) , a još je i poskupilo.
Kad smo već kod mesno-masnih prerađevina, vjerojatno ću ovaj Božić u Češku najest se kobasica, možda. Možda se i sjetim maturalca (nešto mi je ostao u magli..:))...
I tak.
Nije mi jasno zašto me još uvijek nije posjetio Mirče. Zar je moj blog stvarno tako marginalan i nebitan? S čime da usporedim kak se osjećam....recimo, kao da si jedina cura u razredu koju dečki ne žele primit za dupe. Eto, tako.Šmrc.



Post je objavljen 02.12.2012. u 17:50 sati.