Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

O pesekima iz "Gladnog polja" ili - "Duhekova" akcija darivanja se nastavlja! :-)

I ovaj je post posvećen pesekima iz Gladnog polja i Noine arke, za koje se skupljaju donacije aktualne akcije u "Zagrebačkom duheku"!

Naime, akcija traje i dalje pa molim sve koji imaju stvari koje bi mogle pomoći ovim pesekima, poput hrane, dekica, krpica, ručnika, lajnica, lijekova i sredstava protiv egzo i endoparazita, zdjelice, isl. da mi se jave, bilo na mail, mob ili preko Facebooka!

Pomoći možete donirajući stvari, hranu, volontirajući osobno ukoliko ste iz Sarajeva (za Gladno polje), ili volontirajući "na daljinu" - promovirajući i oglašavajući udrugu i pse, jer svi traže dom! Za područje Zagreba možete se za donacije obratiti meni, odnosno javiti se u „Zagrebački duhek“, ili kontaktirati Natashu Radanović (Facebook), ili ako ste u mogućnosti ili na proputovanju Zagreb – Sarajevo, dostaviti stvari i osobno u Gladno polje!

Za "Noinu arku" stvari možete donirati isto bilo preko mene, tj. "Zagrebačkog duheka", te osobno na veterinarskom fakultetu svakim danom od 8-12 h ili od 16-18 h, ili u sjedištu "Noine arke" u Dumovcu! Ukoliko biste stvari željeli donirati "Noinoj arki" i odnjeti ih osobno, molim vas, slobodno se obratite gđi. Heleni Fink na broj 091/ 3214 - 696 radi dogovora! :-)

Pomoći se može i donirajući sredstva na račun volontera udruge, jer puno je bolesnih pasa koji hitno trebaju veterinarsku pomoć i život im ovisi o tome, a troškovi stalno rastu, i nema sredstava za njihovo liječenje, koje im je nužno potrebno!

Sredstva se mogu dostaviti na sljedeći račun voditeljice volontera udruge Sanele Etterle, a sve se uplaćeno jasno navodi i prikazuje, pa molim sve ljude dobre volje koji mogu ikako pomoći da to i učine, jer svaka i najmanja donacija ponekad znači svijet i život za ove peseke!

HYPO ALPE-ADRIA BANK D.D.
SWIFT code bank:HAABBA22
partija: 25337093
Ime i Prezime: Sanela Etterle
IBAN:BA393060342533709308

Hvala vam svima od srca, koji ste se do sada odazvali na ovu akciju, i svima koji će se tek priključiti, na suosjećanju, potpori i dobroj volji, jer svaka i naskromnija donacija, bilo u hrani, stvarima, novcu ili trudu da se ti peseki oglase, upoznaju i udome, znači neizmjerno puno!

Jedna je pošiljka stvari i hrane za Gladno polje već otišla, što je izmamilo suze radosnice na mnoga lica, a druga je već u pripremi - zahvaljujući divnim ljudima koji su se nesebično uključili u akciju, donirajući stvari, hranu i sredstva za kupovinu istih! Hvala vam od srca, svima, a posebno svim ljudima iz našeg kvarta Maksimir, koji su se skupili i udružili s ovim ciljem pomoći napuštenim pesekima iz Gladnog - zahvaljujući čemu nova prijeko potrebna pošiljka kreće za Gladno polje! cerek

Evo i barem par slikica (jer ih ima još jaaako, jako puno!) iz azila Gladno polje i njegovih stanovnika, dok slikice za Noinu arku možete pogledati ovdje!

































Post je objavljen 29.11.2012. u 19:00 sati.