Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toxycat

Marketing

Poker

Kad slijepa gospođa sjedne za stol i napokon zaigra





-Europski sud je utvrdio odgovornom Republiku Sloveniju za povredu prava na mirno uživanje vlasništva (čl.1. Protokola 1. uz Konvenciju) i prava na učinkovito pravno sredstvo (čl.13. Konvencije) štedišama koje su svoju deviznu štednju položile u podružnice Ljubljanske banke izvan teritorija Slovenije te Republiku Srbiju za neisplatu devizne štednje položene u Invest banci izvan teritorija Srbije.
-Stoga obje države trebaju u roku od šest mjeseci od konačnosti ove presude omogućiti podnositeljima i svima drugim štedišama u istom položaju isplatu stare devizne štednje.

Europski sud za ljudska prava STRASBOURG (Francuska)


-Županijski sud u Kapošvaru osudio je prvog potpredsjednika hrvatske vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića na godinu dana i deset mjeseci zatvora. Na ovu odluku Čačić se ne može žaliti te mora početi služiti kaznu unutar jednog do dva mjeseca.

Kapošvar (Mađarska)


-Žalbeno vijeće Haškog suda poništilo je osuđujuće presude Gotovini i Markaču za progon, deportacije, ubojstvo, nepostupanje, zločine protiv čovječnosti, pljačku javne i privatne imovine, kršenje zakona i običaja ratovanja.
Žalbeno vijeće je prihvatilo 1. i 3. žalbenu osnovu i poništilo osuđujuću presudu Ante Gotovini po točkama 1,2,4,5,6,7,8 i 9 te također izreklo oslobađajuću presudu generalu Markaču po točkama 1,2,4,5,6,7,8 i 9.

"Gospodo Gotovina i Markač, molimo ustanite.
Iz gore navedenih razloga, a imajući u vidu argumentaciju strana u postupku, Žalbeno vijeće poništava osuđujuće presude za progon, deportiranje, ubojstvo i nečovječno postupanje, pljačku, razaranje i ubojstvo i okrutno postupanje i izričem oslobađajuću presudu.
Ante Gotovina i Mladen Markač neka se odmah puste na slobodu i upućujem tajnika da poduzme sve potrebne korake. Gospodine Gotovina i gospodine Markač, izvolite sjesti."

Den Haag (Nizozemska)


-Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader je nepravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 10 godina.
Za ratno profiterstvo i zlouporabu položaja i ovlasti osuđen je na 3 godine i 6 mjeseci zatvora, a zbog primanja mita na 7 godina i pol godina.
U državni proračun u roku od 15 dana mora vratiti protupravnu imovinsku korist koju je stekao i to u iznosu od ukupno 8,6 milijuna kuna.

Zagreb (Hrvatska)


pa dobije poker



mnogi su spremni optužiti ju da vara.
I to samo za one karte koje se njima iz osobnih razloga ne sviđaju.
Pa se silno muče dokazati da su neki Asovi pošteno dodijeljeni, a neki drugi nisu.
A oni su ti koji jedini 'vide'. Jer eto oni su pravedniji od pravde i pošteniji od djelitelja.
Oni su objektivniji od svakoga. Oni nemaju nikakav osoban interes, mržnju, jal i bijes, zbog kojega jedne dodijeljene karte prihvaćaju, a druge ne?!
Kada uza sve to i 'kuća' (Blog.hr) gura svoje 'kraljeve' čovjek se zapita ima li smisla nastaviti igrati...
...The House Always Wins...



Post je objavljen 20.11.2012. u 11:43 sati.