Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infiltration

Marketing

Hotel "Haludovo Palace"

Posto smo se vec uigrali sa putovanjima uz minimalne troskove, ovoga puta odlucili smo krenuti prema otoku Krku i obici hotel "Haludovo Palace". Lokacija je vrlo lagana za pronaci, malo kompliciranija za uci no sve je moguce...
Posto smo isplanirali vikend sa obilaskom par lokacija, moram priznati da smo malo podcjenili hotel te nas je iznenadio svojom velicinom i sadrzajem. Prilicno dugo smo se zadrzali unutra i stvarno ima cega za vidjeti, tople preporuke za sve istrazivace!

Najimpresivniji dijelovi hotela su u podzemlju, ima mnostvo tunela te raznih tehnickih soba i u vrlo dobrom su stanju... Takoder, naisli smo na mnostvo dokumenata koji opisuju hotel dok je bio u funkciji. Bilo je vrlo zanimljivo posto u jednom momentu smo shvatili da nismo sami u hotelu, sto je pridonjelo sveukupnoj atmosferi koja je bila savrsena! Ovim putem pozdravljamo dvoje istrazivaca koje smo sreli unutra.

Ostatak putovanja biti ce objavljen tokom tjedna!

Detaljniji info:
http://basementgeographer.blogspot.com/2012/07/the-haludovo-palace-hotel-where-tito.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Haludovo_Palace_Hotel

ENGLISH VERSION:

We finally learned how to travel with minimal costs and decided to go on a two day trip and visit a few locations, the first one was the abandoned hotel "Haludovo Palace". It's fairly easy to locate, a bit tricky to infiltrate but it's possible.
The hotel may look small and relatively uninteresting, but it has LOTS of cool places to visit - especially the underground which has lots of technical rooms and tunnels.

Definitely one of our "coolest" trips this year, check out the rest of the trip later this week!

More info on the hotel:
http://basementgeographer.blogspot.com/2012/07/the-haludovo-palace-hotel-where-tito.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Haludovo_Palace_Hotel







































Post je objavljen 07.11.2012. u 16:41 sati.