Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mebloarhitekt

Marketing

Vikend akcije u Meblu

Zgodne su te vikend akcije, zaista se može naći vrlo povoljnih stvari. Traju točno određeno vrijeme (obično je to neki kraći period) ali popusti su uvijek veliki. I u MEBLU je u tijeku slična akcija, ali tamo je ovaj put malo duža, traje od 25. listopada pa do kraja mjeseca. A popusti su veliki: do 40%, i ima raznih stvari na sniženju. Na 40% je vrtni namještaj i madraci i podnice sa zalihe, te salonski izlošci, a na 30% su kuhinje, sjedeće garniture i ugradbeni ormari. Ima jako dobrih sjedećih garnitura, ravnih trosjeda ili kutnih sastava: „my favourite“ su tzv. multiunkcionalne garniture. One se za tren oka i u jednom potezu pretvaraju iz udobnog trosjeda u kojem zavaljeni gledate tv u pravi, veliki bračni krevet. Postoje trosjedi koji se samo otklope i preokrenu i iz njih izađe pravi madrac (npr. Model CO–CO ili model JUMBO) ili kutni sastavi iz programa FEYDOM koji se jednostavno zarotiraju i na taj način dobijete dupli ležaj za vrlo kvalitetno, svakodnevno spavanje. Sve garniture se mogu birati u mnoštvu različitih boja i vrsta materijala (štofovi, mikrofibre, kože, eko kože…), te u raznim dimenzijama.


Na 20% su madraci (uz koje dobijete i besplatnu dostavu), shabby chic asortiman, dječje sobe Mab, krevete Miotto i Punkt, Calligaris asortiman, tapete Marburg i Eijffinger .

Uz stručnu uslugu Meblovih savjetnika za uređenje interijera, organiziranu dostavu i montažu Meblo asortiman dostupan je po najatraktivnijim uvjetima!
Iskoristite ovu specijalnu ponudu i opremite svoj dom povoljnije u najbližem Meblo salonu ili jednim klikom na Meblo web shop.


Post je objavljen 26.10.2012. u 14:18 sati.