Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/klincaselske

Marketing

-----Gostovanje juniorki u Kiseljaku-----

U razdoblju od 12. do 14. listopada, Klinčaselske mažoretkinje, boravile su na gostovanju u BIH. Bilo je to 22. inozemno gostovanje Klinčaselskih mažoretkinja. Gostovanje je započelo hodočašćem u Međugorje, usponom na Brdo Križevac i Brdo ukazanja. Put je nastavljen prema Mostaru gdje smo posjetili "Stari Most", staru gradsku jezgru, a u kasnim poslijepodnevnim satima stigli smo u Sarajevo. Nakon kratke šetnje Baš Čaršijom i ćevapa u "Želji", nastavili smo prema Kiseljaku gdje su nas dočekali naši domaćini, članice juniorskog sastava Kiseljačkih mažoretkinja i njihovi roditelji. Razgledavanje Sarajeva smo nastavili u subotu odlaskom na Vrelo Bosne, mjesto gdje izvire rijeka Bosna. Od Vrela Bosne do Ilišta, odvezli smo se kočijama, trasom podno Igmana. Zatim smo autobusom obišli cijelo Sarajevo, a posebno valja naglasiti posjet stadionu Željezničara, trgovačkom centru BBI te panoramski pogled na Sarajevo noću, s tornja Avaz visokog 172 metra. U nedjelju su djevojke provele slobodno vrijeme u obitelji svojih domaćina. U 19h navečer, započela je Završna prezentacija Kiseljačkih mažoretkinja na kojoj su sa svoje dvije točke nastupile i Klinčaselske mažoretkinje. Tijekom prezentacije, Kiseljačke mažoretkinje su predale Klinčaselskim mažoretkinjama povelju prijateljstva. Nakon prezentacije, završno druženje sa svojim domaćinima, nastavili smo u Hrvatskom domu u Kiseljaku. Puni dojmova i prekrasnih utisaka, rastali smo se od svojih domaćina u 22h i krenuli prema Lijepoj Našoj domovini.

Inače ove godine, Klinčaselske mažoretkinje imale su preko 30 javnih nastupa od kojih ćemo izdvojiti neke od njih: u Rijeci, Bjelovaru, Beogradu, Zagrebu, Krškom, Puli, Viškovu, Varaždinu, Crikvenici, Jastrebarskom, Karlovcu, Samoboru, Hrvatskoj Kostajnici, Glini, Mazametu i Castellonu, a također ćemo izdvojiti da smo izletnički posjetili još i Nicu, Monaco, Barcelonu i Veneciju. Do kraja godine slijedi još nekoliko atraktivnih nastupa i gostovanja.

Tijekom listopada još uvijek traju upisi novih članica pa sve zainteresirane djevojčice i djevojke u dobi od 4 do 25 godina, koje nam se žele pridružiti, pozivamo da se jave u Društveni dom Klinča Sela svakog utorka i srijede od 19 do 21h.

Inače grupacija Klinčaselskih mažoretkinja uključuje osim mažoretkinja iz Klinča Sela i mažoretkinje iz Pisarovine, Stupnika, Karlovca i od ove godine mažoretkinje iz Lekenika.

Post je objavljen 18.10.2012. u 23:00 sati.