Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Dva i pol muškarca

Po naslovu bi se reklo da ću pisat o muškarcima, kaj ne? Kaj god. Idem malo o ženama. O jednoj određenoj ženi.

Svaki dan otkrijem neku novu gadost na mojoj novoj šefici B. U prvih par dana njene vladavine (ona ne šefuje, ona VLADA) sam skužila da užasno smrdi. Ma kaj u prvih par dana, u prvih par minuta! Oblači se ko neka poliesterska flundra pa se jako znoji, a zadah joj je kao da je ustima čistila zahodsku školjku, umjesto onom četkom. Kad mi se približi, moram otvorit prozor zbog čega mi je zima za noge te sam iz tog razloga prešla s balerinki na čizmice.

U utorak sam shvatila da ima najružniji smijeh koji sam ikad čula. Zvuči kao da je bizon naguzio kornjaču. Sad se pitate otkud znam kakav je to zvuk? Pa pretpostavljam....

Jučer sam shvatila da ima žute jagodice i crno pod noktima. Pa što radiš ženo vražja?! Jedino objašnjenje je da je bila živa zakopana i sad je izašla kako bi mene maltrala.

Danas sam pak otkrila da ima puna vuha voska. Bez problema bi se tu skupilo dovoljno za jedan lampion.

I dok se tjedan bliži kraju, a s njim i moje strpljenje, podijeljena sam u osjećajima: s jedne sam strane u strahu što li ću tek sutra otkriti, a s druge sam zahvalna što ovaj tjedan ima samo 4 radna dana.

S obzirom da je danas četvrtak - moj najdraži dan, sve vas puštam ranije s posla. Ako itko pita - ja sam vas pustila. Nema na čemu.

UPDATE: B je upravo izjavila da je natprosječno inteligentna!! I ne, nije se šalila. Ja sam se nasmijala jer sam mislila da se šali, ali...ona se nije šalila! Jezuš kristuš i svi sveci, idem dalje...tko zna kaj me još danas čeka! Nisam uzela lijek, a okriće na jugo....

Post je objavljen 11.10.2012. u 09:15 sati.