Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonustranuogledala

Marketing

Samopouzdanje

Kada sam otvarala ovaj blog, bilo je to prvenstveno zato da napišem sve što me muči i kako se osjećam u vezi svega s T1.

Odlučila sam da će na blogu biti sve ono kako je u mojoj glavi i u mom srcu, bez imalo uljepšavanja, bez imalo izvlačenja i skrivanja. Čak sam odlučila ne ispravljati ni tipfelere koje stvorim uslijed pisanja, jer sam imala potrebu si dozvoliti da griješim i da prihvatim te greške, makar i u pisanju.

SAda kada sam gotovo s T1 aferom, odlučila sam nastaviti pisati blog, jer mi paše ovakva vrsta "terapije", a navukla sam se i na čitanje nekih blogova i s vremenom su mi prirasli srcu.

Slijedeće na redu o čemu bih pisala je samopouzdanje.

Kod mene je iznimno krhko, praktički slomljeno i kao da sam ga negdje po putu zagubila.

Upoznala sam nema dugo jednog frajera. Mojih godina je, radi kao menadžer u nekoj firmi i vodi odjel od stotinjak ljudi

Tipičan menadžerski tip čovjeka. Agresivan, prodoran, hiperambiciozan kontrolirano egoističan s elementima narcisoidnosti.

Pričamo mi tako i on melje i melje.. i melje.. Čekam kada će doći onaj dio "dosta o meni, ajmo malo o mom autu". Zanima se on dakako i za mene imoje interese, al to traje nekih 2, 3 minute max, nakon toga mi upada u riječ i u vezi svega ima nešto za reći. Sve u svemu prvo dojam koji ostavlja je:

-površan
-laprdav
-hiperultraambiciozan
-nesiguran

No ostavimo nakratko njega... Dok on tako prodorno komunicira i prekida me u komunikaicji i ispresijeca me svojim ludim tijekom misli s jedne stvari na drugu.. zastajem i povlačim se.. iz mene izlazi nesigurnost.. preispitujem stvari oko kojih sam sigurna inače i pitam se, da nisam možda ipak ja u krivu, da nisam možda ipak preslabo informirana, da nisam možda ipak u zabludi ili jednostavno neke stvari ne znam onako dobro kako sam mislila da znam.

Naravno da ne! Al to saznajem tek kasnije kada dodjem doma i provjerim sve što mi je napričao i uviđam, da sam trebala vjerovati sebi. Ako već znam da nešto znam, zašto sam pomišljala da on zna bolje od mene, kad na prvi uviđam da je površan i plitak lik.. al kako jeo n rekao :"moraš bit nemilosrdan"

I on takav nemilosrdan poljulja moje krhko samopouzdanje, te se on sruši do ispod temelja

Kako povratiti samopouzdanje i kako se osjećati sigurnije govoriti iz sigurnih temelja, bez obzira kako agresivan, nemilosrdan i prodoran vaš sugovornik bio?... Iskreno nemam pojma.. Al saznat ću, jer namjeravam povratit samopouzdanje i sigurnost u sebe.. KAda uvidim kako to ide.. neću vas ostavljati u neznanju. podijelit ću to s vama...

Post je objavljen 10.10.2012. u 10:57 sati.