Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Zaključak Predsjedništva stranke Ruže Tomašić!!!

STRANKA DRUGARICE RUŽE I OSTALIH HDZ-OVACA KOJI SU NAPUSTILI STRANKU PRAVA A PRIJE NJE I VOLJENI HDZ DONJELA JE OČEKIVANU ODLUKU

Sukladno Statutu HSP dr. Ante Starčević održana je 5. sjednica Predsjedništva stranke. Ista je održana u Splitu, u Časničkom domu HV-a (Lora-Poljud), dana 29.09.2012. sa početkom u 10,00 h. Sjednicom je predsjedavala predsjednica stranke Ruža Tomašić. Izvješća o političkim i organizacijskim aktivnostima u periodu od prošle sjednice podnijeli su predsjednica stranke Ruža Tomašić, Glavni tajnik Pero Ćorić i zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš. Prihvaćen je način izlaska stranke na predstojeće lokalne izbore u 2013. godini. On je u skladu sa Statutom prepušten na odlučivanje stranačkim organizacijama na razinama Županijskih vijeća te gradskih i općinskih Podružnica.

Jednoglasno je prihvaćen Sporazum o trajnoj političkoj suradnji sa HDZ-om za parlamentarne izbore i izbore za Europski parlament.

Na tragu prihvaćenog Sporazuma preporuča se organizacijama stranke na nižim razinama izlazak na lokalne izbore sa strankama pravaškog, starčevićanskog, demokršćanskog i domoljubnog korpusa. Neće biti dopušteno predizborno, niti postizborno koaliranje niti bilo kakva suradnja sa SDP-om i HNS-om zbog njihovog vođenja antihrvatske i antikršćanske politike na razini države.

OČEKIVATI DRUGAČIJU ODLUKU JE ISTO KAO DA LOKOMOTIVA IZ ZAGREBA PUSTI UTAKMICU HAJDUKU UKOLIKO SU BODOVI POTREBNI NJENOM VLASNIKU DINAMU!!!!!!!!

STRANKU RUŽE TOMAŠIĆ JE NELEGALNO I PROTIVNO ZAKONU O POLITIČKIM STRANKAMA OSNOVAO HDZ TE MINISTAR IZ TE STRANKE MLAKAR!

ČLANAK KOJI IZRIJEKOM GOVORI DA STRANKA NIJE SMJELA POSTOJATI POD IMENOM HSP DR. ANTE STARČEVIĆ:

Članak 11.

Odbit će se zahtjev za upis u registar političkih stranaka ako se naziv jasno ne
razlikuje od naziva već registriranih političkih stranaka.

TOLIKO O PRAVNOJ HRVATSKOJ DRŽAVI!!!!!!!!!

HDZ UZ POMOĆ MEDIJA I NOVACA IZ OPLJAČKANIH FIRMI OSNOVAO SVOJU STRANKU PRAVA I S NJOM DANAS KOALIRA A ONU KOJA NIJE ŽELJELA SLUŠAT BACA NA MARGINE!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 29.09.2012. u 23:28 sati.