Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/qaya

Marketing

Botanički i zoo vrt u jesen

Napokon stigla jesen. Što se doduše ne vidi, još, po boji prirode već više po plodovima. Ne znam da li na moru imate običaj postavljanja bundevi svugdje gdje ti oko zapne? Ove godine, u skladu sa recesijom Kata posadila svoje bundevice. Neće njoj nitko izbijat zube iz usta...ovaj pardon...kune iz novčanika. Iako se mi u ovom kraju nikako ne slažemo sa kunama i smatramo ih štetočinama (da sad ne opisujem na što liči kokošinjac kad one dođu u goste!), u posljednjih 2 desetljeća nekako nam prirasle srcu. Jbga ne vele stari uzalud: sila zakon mijenja.
Dakle ovdje se nose bundeve. Netko na ramenu a neki po podu, no u oba slučaja služe ukrasu.
Osim sa bundevama, iz svog vrta, možemo se pohvaliti i sa macama. Iz svog sela. Ovo su Mica i Jajo.Mica je ova graciozna, siva, ona što slovi za najružniju macu u selu, smatrana takvom iz čiste zavisti jerbo je mršava. Jajo je, eh Jajo je junačina iz posljednje kuće lijevo, koji nije mogao odoljeti ljubavnom zovu moje mice i uselio se k nama. No, khm, to je čista platonska ljubav jer moja Mica mada ima šarma nema hormone tak da jadan Jajo živi od same ljubavi i konzervi koje tamani u nepristojnim količinama. Ne znam da li zbog apstinencije ili prirodno ali ima najveća jaja u ulici. Možda ih jednom uslikam da vidite da je sasma zasluženo dobio ime.
Isprva me čudilo da ga nitko ne traži natrag jer je strašno umiljat a kad sam vidjela koliko može izjesti sve mi je postalo jasno.
A tek spavati!!!Mada ni Mica ne zaostaje al ona se za razliku od raskalašenog Jaje voli skrivati u korpe ili torbe pa se ovdje uvukla u mali crni ruksak. Molim obratiti pažnju na kreativan nered!Evo ružo da se ne kaže da ne imadem mjesečnice ;)))Post je objavljen 25.09.2012. u 16:57 sati.