Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Mandžukić oduševio malenu Stephanie velikodušnom donacijom: Donirao joj 10.000 eura!

Dva dana prije kraja velike humanitarne akcije za malenu Stephanie Milda (5), svota prikupljenog novca narasla je na 1,3 milijuna kuna, a cilj se čini sve bližim, javlja zadarski portal 057info.

Naime, za liječenje djevojčice oboljele od rijetke bolesti mozga - Arnold-Chiarijeve malformacije, potrebno je 300 tisuća dolara, odnosno oko 1,8 milijuna kuna. Trošak operacije iznosi 250 000 dolara, a ostatak pregled koji prethodi operaciji.

Rezultati humanitarne akcije oduševili su Stephanine roditelje. Naime, na koncertu na Višnjiku prikupljeno je 280.000 kuna, a na sinoćnjem koncertu u klubu Arsenal prikupljeno je 30 000 kuna.

Tu priči nije kraj - za košarkaški spektakl u Jazinama ulaznice se prodaju iznad svih očekivanja, a NK Zadar donirat će obitelji Milda kompletan prihod s prvenstvene utakmice protiv Intera.

Roditelje male Stephanie najviše je dirnula donacija hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića, pa su mu zahvalili i na Facebook stranici podrške 'Pomozite maloj Stephanie iz Zadra'.

'Hvala Mandžo! Teško je sakriti osmijehe na licu svih nas u organizaciji i roditelja male Stephanie koje nam je omogućio hrvatski nogometni reprezentativac i najnoviji napadač u slavnom Bayernu sa svojom velikodušnom i nesebičnom donacijom za Stephanie. Bravo Mandžo! Hvala Mandžo!'

S ovako velikim srcima, ova gotovo nemoguća misija sve je bliže ostvarenju.

Post je objavljen 21.09.2012. u 15:08 sati.