Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Hrčak mjeseca: rujan 2012.

Za danas sam imao u planu jedan sasvim drugačiji post, ali kako me čitatelj "anon" usmjerio na članak o nečemu čime sam se već prije pozabavio, nisam mogao odoljeti. Naime, čitajući taj članak naletio sam na primjerak možda najsnažnijeg racionalizacijskog hrčka kojeg sam vidio u zadnje vrijeme. Da se razumijemo, nije me briga ni za ljubavni trokut (zapravo pravac s nevezanom točkom negdje u daljini) ni za varanje. To je sve ok. Ovo je post o hrčku manifestiranom kroz seksualne preferencije:


Da, dame i gospodo, to je ikona ljubavi, avanture i romantičnog ostvarenja u Hrvatskoj. Budite trunku manje mirni, a trunku više skloni čupanju nogu svima koji vam se ne svide, i možda ćete i vi jednom imati sreću osjetiti obožavanje uspješne, emancipirane žene.

Gdje je bijes? Gdje je zgražanje? Zašto feminističke udruge nisu užasnute i ne osuđuju najoštrije ženu koja priča kako joj je krasno biti s muškarcem kojemu je takvo nasilje "samo šala" (nadajmo se)? Mora postojati neko objašnjenje za ovo. Moja teorija je da je lijepa seksi Nevija zapravo u djetinjstvu bila žrtva muškarca koji joj je prijetio da će joj slomiti noge, i sada samo traži zaštitnika koji će je čuvati od takve grozote. Potezanjem.



A sada me ispričajte, idem prvoj ženi koju ugledam reći "odrezat ću ti sise i spaliti ih". Posljedični seks će biti najbolji na svijetu.

Post je objavljen 21.09.2012. u 10:27 sati.