Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

1.ŽNL drugo kolo: NK Strijelac - NK Sloga 4 : 0

Nakon slobodnog prvog kola i dodatnih tjedan dana da se pripremimo za odigravanje prve utakmice u novoj ligi za nas, došla je i ta nedjelja. 9.9.2012. ugostili smo ekipu iz Hrastovice, NK Slogu. Tribine ugodno popunjene, vrijeme sunčano i dosta sparno, ali svi smo jedva čekali da lopta krene s centra. Početak utakmice je prošao u ispitivanju snaga, gosti imaju prividnu inicijativu, no bez konkretnih akcija. Mi smo agresivni i igramo odgovorno. Prvi smo zaprijetili, Jerković se izvukao na stranu, pucao, ali neprecizno. Drugi pokušaj pripao je Ćosiću, nakon skraćenog kornera, Pervan ubacuje prizemnu loptu na peterac, ali Ćosić propušta zabiti. Na redu je Ćosić, Pervan ga proigrava, Čosić izlazi sam na vratara, odlučio se za lob udarac, ali lopta pogađa stativu i odlazi u gol aut. Tada se i gosti bude, pokušavali su najviše preko desne strane, te centaršutevima iz prekida, no naša obrana je koncetrirana i brani se od svih napada. Gosti su bili najbliže golu, kada su nas probili po boku, povratna lopta na sedam metara, no na sreću, njihov napadač puca visoko preko gola. Odmah u sljedećem napadu smo kaznili taj promašaj, Ćosič je primio jednu dugu loptu, poslužio Jerkovića, koji prolazi vratara i pogađa za naše vodstvo 1 : 0. Oduševljene igrača i publike uz gromoglasni pljesak. Tim rezultatom smo otišli na odmor.

Nakon što smo uhvatili zraka i odmorili se, u drugi dio također ulazimo čvrsto i agresivno, te razbijamo sve gostujuće napade na naših tridesetak metara. Gosti su najviše kombinirali preko zadnje linije i pokušavali razviti igru, ali mi im nismo to dopustili. Ćosić i Pervan su kombinirali po lijevoj strani, te je Ćosić izborio slobodni udarac, Pervan ga izvodi i pogađa gredu, te se rezultat ne mijenja. No ubrzo nakon toga nova prilika, ali ovaj puta gol, ukrali smo loptu gostima, Matjačić I. je poslo dugu loptu preko obrane, Ćosić utrčava i izlazi sam pred vratara i lob udarcem pogađa za 2 : 0. Taj gol nas je još više podigao i pojačali smo još više trku i agresiju. Gosti su zaprijetili iz slobodnog udarca, ali lopta odlazi pored gola. Nakon toga odlično izvedena kontra u režiji Kranjčec-Jerković-Ćosić, gosti su imali korner, Kranjčec odlično iznosi loptu i poslužuje Jerkovića koji s centra kreće sam na vratara, Ćosić to odlično prati i Jerković ga nesebično poslužuje i Ćosić sigurno pogađa za 3 : 0. Do kraja utakmice smo mirno čuvali rezultat, te uspijeli još jednom i pogoditi, Sruk je poslužio Ćosića na lijevoj strani koji u sprintu prolazi jednog igrača i opet je sam pred vratarom, te pogađa za 4 : 0 i erupciju oduševljena naših simpatizera.

Velika pobjeda za nas i otvaranje nove sezone na najbolji mogući način. Čestitke svima od trenera, do igrača na ovoj pobjedi i tri boda. Sljedeće kolo putujemo na daleko i teško gostovanje u Dvor, na noge NK Podovi.

Sastav: Sabljov, Kranjčec, Toš, Matjačić I., Sruk, Brabec, Blažeković, Matjačić M., Pervan, Jerković, Ćosić
Zamjene: Kranjčec M., Čavlina, Dragozet, Ćović

Rezultati svih utakmica:


Sunjski - Radnik 1:4
Jasenovac - Lokomotiva 1:1
Slavonac - Voloder ODGOĐENO
Zrinski - Podovi 3:2
Strijelac - Sloga 4:0

Tablica:

1.Radnik 2 2 0 0 7 2 6
2.Lokomotiva 2 1 1 0 5 4 4
3.Zrinski 2 1 1 0 3 2 4
4.Strijelac 1 1 0 0 4 0 3
5.Podovi 2 1 0 1 6 4 3
6.Jasenovac 2 0 2 0 2 2 2
7.Voloder 1 0 1 0 1 1 1
8.Sloga 2 0 1 1 0 4 1
9.Dinamo (O) 1 0 0 1 1 3 0
10.Slavonac 1 0 0 1 1 4 0
11.Sunjski 2 0 0 2 4 8 0



Post je objavljen 10.09.2012. u 21:51 sati.