Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

HDZ napokon napravio Pelješki most!

Eto, završio je cirkus i predstava.
Konačno smo napravili taj most, ustvari konačno je i HDZ ispunio svoje obečanje!

Nehotice i ja sam pomogao u tom igrokazu. Pomogao sam Udrugama iz domovinskog rata. Simpatični momci! Posebice su me se dojmili dopredsjednik Zavjeta Boris Mužanović i legendarni Klek. Njihov stav je legitiman a on je povezivanje Hrvatske «bez okolišanja» što je sukladno mom mišljenju! U njihovo domoljublje niti ne želim sumnjati, stoga je i moj obol bio čin domoljublja(bar ja tako mislim)!

Nakon sjednice predsjedništva HDZ-u u Solinu vodstvo stranke se spušta južnije i krajnjim naporom gradi most.
Telefoni i mobiteli lokalnih hadezejaca su bili užareni od poziva članova oli «podanika».
Sva «stoka sitnog zuba» je zaveslala lađu il brodicu a bilo je i onih koji su tu došli iz uvjerenja što je na koncu i legitimno!

Iz prikrajka se moglo namirisati zadah smrdljive prevare i zaluđivanja naroda. Sluge režima i plaćenici ogorčeni na aktualnu vladu Zorana Milanovića sebi u bradu piskavo govore «prokleti crveni» a jedan od najvećih ljudi naših naroda i narodnosti u Neretvi kroči po makadamu u pratnji supruge kao da mu je devetnaest godina, uzdignuta čela kao da je sad izašao iz «Bitke na Neretvi» Barba Luka kao vrhunski boljševik lokalnim dubrovačkim medijima govori o potrebi izgradnje mosta ako ništa drugo onda zbog uloženog novca u pelješka zemljišta.

Gradilište mosta su posjetili svi južni HDZ-ovi političari koji su radove otvarali u više navrata. Njihova ozarena lica pokazuju žal za Ivom Sanaderom!

Iz mase se moglo čuti da «ovo nije pravi hdz» jer pravi HDZ bi organizirao zakusku na koju ih je Ivo naučio. Kakvo janje,il vola pa i čevapi bi dobro došli, al ništa!

Zaluđene mase «stoke sitnog zuba» bi pocrkale od žeđi da nije bilo čuvara mosta koji je došao sa pićem i kavom da počasti nesretne ljude iz nesretne države.

Žal za Sanaderom na licima hadezeovaca za vremenima kad se «kralo i imalo» ubilo je jako dobru atmosferu koju inaće neretvani mogu stvorit. Pelješki kanal je izgledao kao Neretva u vrime maratona lađa, sve je bilo slično pa je bio i centralni brod za VIP goste. U VIP zoni na istaknutim mjestima su sjedili dužnosnici stranke koji su četiri puta otvarali gradilište mosta. Prilikom spajanja «živog mosta» jedan od dužnosnika hdz-a (mislim na onoga šta je torbu zaboravio) je viknuo: « Evo Ga, napravili smo most! Tko kaže da HDZ nemože napravit Pelješki most?»

Drugi do njega vikne «Prokleti crveni,neznaju ga napravit, vidite da HDZ ZNA»

Barba Luka sav sretan ,uzarena lica i zadivljen veselom ruljom rukom pokazuje na svoje zemljište. U stilu svog idola Mao Tse Tunga obožava svoje priglupe obožavatelje od kojih će neki i plakati kad on krene tamo gdje svi na kraju moraju otić.

Moglo se primjetiti i nedolazak djela lađara, više od polovice lađa je prazno bilo privezano uz kraj. Razlog tomu možemo naći i u strahu djela vodstva krovne lađarske udruge od sindroma Alke. Naime, predsjednik republike je pokrovitelj Maratona pa se neki pametniji među njima upitaše «A di ćemo dogodine po lovu za Maraton,a Marušiću??»!

Igrokaz ili ne, Pokušaj dizanja sustava(kao splitska riva) ili ne, mene ne zanima a Vi sami zaključite, uostalom samo kreten može biti protiv spajanja države a ja koji sam ne što sam zaposlenik nego ustvari kao politički dužnosnik napisao na desetke članaka ZA PELJEŠKI MOST ne želim niti hoću mjenjati stavove po tom pitanju!


ŽIVI I VESELI BILI!!!



Post je objavljen 09.09.2012. u 16:24 sati.