Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Kako da ju nagovorin na lignju?

NAPOMENA: Ako imate jak osjećaj gađenja, volite jesti lignje, imate manje od 18 godina ili ste na drugi način osjetljivi, preporučam vam da preskočite ovaj post. Ovaj post može trajno promijeniti vašu percepciju svijeta.
NAPOMENA #2: Mislim ozbiljno.
NAPOMENA #3: Ne, stvarno.





Recite mi, dragi čitatelji, koliko vas same sebe smatra perverznjacima? Što podrazumijevate pod time? Svatko može imati neke svoje standarde, iako bih ja rekao da je prava perverzija kombinacija dvije stvari:

a) (20% utjecaja) jačine razmišljanja o nekonvencionalnim, fetišističkim i "prljavim" seksualnim situacijama
i
b) (80% utjecaja) voljnosti na upuštanje u takve stvari


Ako se smatrate solidnim perverznjakom, donosim vam nešto što bi vas moglo posramiti. Dame i gospodo, iz dubina forum.hr-a, predstavljam vam:

Kako da ju nagovorin na lignju?

Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Od onda san posta ovisan o tome.

Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Nisan ih opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Naravno da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Brisa san penis vlaznin higijenskin maramicama koje san kupija u DM-u.

Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jako me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na penis (ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me krakovi od lignje (koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po testisima. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu (analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome).

E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako da predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve jedno drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija šok. Ipak je triba pripremit na vizitu jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa sad slusan savjete kako da joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji.

Pomozite.
Pozdrav od onoga koji je cesto na peskariji.

Moja reakcija:



Ovo je razlog zašto kažem da su i perverzni um i fantaziranje o tome neloša mjera razine ukupne perverzije. Jer kada razmislite - mnogi od vas su sigurno napaljeni i fantaziraju o seksu, seksu u svim mogućim pozama, oralnom, analnom i čemu već sa zgodnim ženama koje viđate, ali koliko vam puta na dan padne na pamet nešto ovakvo? Kladio bih se 0.

Čak i da se radi isključivo o trollu, nije li refleksija značajne perverzije to što netko može uopće smisliti ovako nešto? Neki mi kažu da sam perverzan, neki da uopće nisam, ali da cijeli dan sjedim i razmišljam o seksu, ne vjerujem da bi mi nešto ovog kalibra palo na pamet.

Osim toga, ne mogu ne primjetiti je da je tip Dalmatinac, i to me nimalo ne iznenađuje (bez uvrede Dalmošima). Iako se Hrvate smatra pomalo dosadnom nacijom što se seksa tiče (koliko puta ste čuli o skandalu koji nije bio najobičniji, vanilla vaginalni seks - Severinin dodatak šampanjca se ne računa?), mislim da smo zapravo prilično dobri. Ne baš toliko dobri kao Japan, gdje se svaki dan proizvodi porniće koji prikazuju seks s jeguljama (vjerujte mi na riječ i nemojte to pokušati tražiti), ali svejedno, zavidno.

Garantiram da se lignje apsolutno ne bi posramio bilo koji japanski hentai pobornik, kao što vidimo i iz ovog dijela nacionalne kulture:


(San ribarove žene, Japan, 1814. - u autorovu obranu, govorka se da je ovakvu sliku napravio jer je država zabranjivala prikaz spolnih organa na slikama)

Pitam se što nas sljedeće čeka u dubinama kolektivne hrvatske svijesti - seks s ličkim medvjedom, prstaci kao klitoralni nakit, seks snimka Luke Bebića?

Rekao sam vam.



Tagovi:

Post je objavljen 04.09.2012. u 09:15 sati.