Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Počinje nova sezona KMNL-a Zagreb

Na pragu smo nove sezone Katoličke malonogometne lige. Tom prigodom, održat će se sastanak voditelja ekipa i to u utorak, 4. rujna s početkom u 18:30 sati u prostorijama Ureda za pastoral mladih (Branjugova 1). Molimo da svaka ekipa pošalje svog predstavnika jer će se na sastanku raspravljati o stvarima važnima za nastavak natjecanja.

Sve su ekipe dužne potvrditi nastup svoje župe u KMNL-u do subote, 1. rujna tako što će na e-mail adresu kmnl.zagreb@gmail.com poslati ime župe te kontakt podatke voditelja ekipe (ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresu). Kotizacija za ovu godinu iznosi 2.000,00 kn po ekipi.

Po primitku prijave, voditelji ekipe će putem elektroničke pošte primiti izmijenjeni Pravilnik KMNL-a i novi Disciplinski pravilnik kojim će se rukovoditi ove sezone. Pozivamo voditelje da te pravilnike prouče prije sastanka te, naravno, ukoliko imaju primjedbi da ih iznesu i komentiraju na sastanku.

Prijave ekipa za prvopričesnički i krizmaničku ligu, koje će početi nešto kasnije, primaju se do ponedjeljka, 1. listopada na mail: kmnl.zagreb@gmail.com. Za prvopričesničku ekipu župe mogu igrati djeca do 5. razreda osnovne škole, a za krizmaničku učenici 7. i 8. razreda osnovne škole te 1. razreda srednje škole.

Sve obavijesti o KMNL-u možete pratiti na mrežnoj stranici Odjela za pastoral sportaša www.pastoralsportasa.hr te pridruženoj facebook stranici.

Post je objavljen 04.09.2012. u 08:06 sati.