Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

DAN 2 - put do Mazameta

Pozdrav svima,

Javljamo vam se konačno iz Francuske. Putovali smo nevjerovatnih 29 sati.
Iz Širokog Brijega smo krenuli u 5h ujutru. Putovali smo sa ekipom kadeta. Kako prethodnu noć nisu spavale, nego samo pričale, Anamarija i Vanja su odmah zaspale, a sezonu „spavanja na podu“ je otvorila Maja. Na granici nije bilo problema, samo što smo dosta čekali. Negativna strana putovanja sa 120 djevojaka jeste samo jedna - OGROMNI REDOVI za toalet !
Kako se nisu naspavale dovoljno (a postoji li riječ dovoljno uopće kod njih) Anamarija i Vanja nisu bile raspoložene za slikanje, dok je Maja kao i uvijek nabacila osmijeh na lice.



Nenaspavane, ne žele se slikati ...aliii zato je Maja uvijek nasmijana :)


Putovanje kao putovanje je bilo OK, bez problema, ali jako jako jako jako naporno. Mjesto na podu je bilo teško zauzeti, pa smo tražili što udobnije pozicije za spavanje.



Ovo moramo posebno naglasiti:
- Jeli smo, Ceco! Ne samo grickalice, nego i prave sendviče

DOKAZ :D
- Spavali smo dovoljno, Ceco. Malo na podu malo na sjedištu ali OK
- Anamarija je sasvim Ok i nema onih problema koje je imala na početku putovanja, jela je dobro i sada je spremna za naše naknadno putovanje
- Mama Ceco, SVE JE U NAJBOLJEM REDU, HOTEL JE SUPER



Naravno da se ove informacije odnose i na ostale mame, ali Ceca nam je striktno naredila da joj javljamo sve detalje sa putovanja.

Maja je na jednoj od benzinski, kupila i informator o Francuskoj, kako bi se malo educirala i pokušava se snalaziti na francuskom jeziku (iako je tek položila A1 stepen) za sada ide dobro...



Gdje smoooo miiii??? majooooo

Sve u svemu, sve je OK, konačno smo doputovali, idemo sada na tuširanje i onda u obilazak. Čega i kako smo se proveli, koga smo sve sreli, saznajte u narednom postu.

Veliku vam pusu šaljemo,

Maja, Vanja i Anamarija
i na ovakvim putovanjima jedino što možemo reći je da nam nedostaje NAŠ TIM! Volimo vas !!!
...naša avantura se na stavlja! Do narednog javljanja...



Post je objavljen 31.08.2012. u 15:39 sati.