Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

31. KOLOVOZA NOĆ PRAVAK U KOMINU

Mnogi su se pitali ovih dana da li će Komin proslaviti pobjedu ekipe "Gusara" Komin na Maratonu lađa (četvrtu po redu) s "Noći prvaka" ili će se dogoditi da je ne bude. Neki su se zlurado nadali da neće biti "Noći prvaka" da se mogu naslađivati, dok se većina ipak nadala da će prvaci Maratona organizirati veliko slavlje.

Unatoč recesiji, Kominjani su odlučili proslaviti svoju pobjedu i to u petak, 31. kolovoza u 20.00 sati. Udruga lađara Gusari Komin će kao i prethodne godine, sredstava zarađena prodajom hrane i pića donirati u humanitarne svrhe. Stoga smo ove godine odlučili za suradnju sa Udrugom Radost iz Ploča. Sav prihod ove zabavno-humenitarne manifestacije namijenjen je radu Udruge Radost. Udruga Radost okuplja osobe s poteškoćama u razvoju te brine o kvaliteti njihovog života.

Kominjani su za zabavljača te večeri izabrali Marka Pecotića - Pecu (mnogi će ga prepoznati tek kada čuju njegovu izvedbu glavne pjesme u popularnoj seriji "Larin izbor", odnosno kao bivšeg člana poznate klape "Iskon").
Image and video hosting by TinyPic

Dosada su se Kominjani pokazali kao izvrsni organizatori "Noći prvaka" na kojima je vladala izvrsna atmosfera, pa nema razloga sumnjati da će tako biti i ove godine.


Udruga "Gusari" Komin već je na ime nagrade za pobjedu na Maratonu lađa dobila 25.000 kn, a prema Pravilniku Maratona lađa ukoliko pobjednička ekipa organizira "Noć prvaka" Udruga lađara Neretve osigurava dodatnih 30.000 kn za istu, s tim da pobjednik Maratona mora osigurati mjesta svim ekipama koje su nastupile na Maratonu.

Ovdje valja i spomenuti da će HRT sutra (subota 25. kolovoza) u 14.15 prikazati 35-minutnu reportažu o ovogodišnjem Maratonu lađa i aktivnostima koje su prethodile Maratonu
.



Post je objavljen 24.08.2012. u 06:46 sati.