Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potravljemoje

Marketing

pra jakove zbogon ti i sritno, pra stanko dobro nan doša i faljen isus!

Image and video hosting by TinyPic većina vas već znade a za one koji morebit ne znaju kratka obavist. naš stari župnik pra jakov viro odselijo se na novu dužnost u vrljiku. i tamo će bit župnik šta bi drugo. k nami je doliza još jedan župnik dotur. poslin pra ivana evo nan i pra stanka.
e pa dobro nan doša oče stanko!
starome župniku pra jakovu šta je kod nas službova niki osan-devet lita moremo samo osrca zafalit šta je časno i pridano obavlja svoju svećeničku dužnost na dobrobit sviju. bijo je reka bi dobar, pošten i sinpatičan svećenik. dobro je propovida, bijo je društven i srdačan a jezero je moga priplivat ka od šale. ja bome ne mogu ni do pola a zeru san mlađi.
novi se župnik čini ozbiljan temeljit i iskusan. doša nan je iz župe danilo kraj šibenika. prije toga je bijo u katoličkin misijon po nimačkoj. oko dvanest godina.
čini mi se da će u župu donit puno novosti jer je tako činijo svagdi di je doša. reklo bi se svećenik stvaralac.
i njemu želimo puno sriće te moćan zagovor gospe sinjske ali i naši sveti zaštitnika pilipa i jakova apostola tako da nan selo još više zbije oko svoga pastirskog štapa.
da ne bude u selu nikoga ko je zdrav a da neće nediljon dolist u crkvu i bogu se svome zafalit na dobročinstvin njegovin.

neznan samo more li pra stanko priplivat jezero ali san siguran da plivat dobro znade. mislin na to kako zna plivat među svojin virničkin pukon i da se neće lako nagucat vode.

živijo nan pra stanko župniče naš!


Post je objavljen 19.08.2012. u 19:36 sati.