Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lilasti

Marketing

"ma ko ga ..samo jednom se zivi.."

..Koliko li sam puta to cula!?
Mislin da to i jest tacno u nacelu ali...:-)uvik ovaj ali..ali sta ces kad je i ono tu..
Cinjenica je da svi dragi ljudi koje sam poznavala a koji su cesto koristili ovu uzrecicu...kao da su znali ili znaju da se nece ovdje dugo zadrzavati pa je onda ionako svejedno..cemu onda trud?..razmisljajuci u tuzi za jednim dragim prijateljem,znam da je svak od nas takav kakav je.. sam "krojac" svoje srece,sam odgovoran za "odijelo koje ce nositi"..ipak..zaj mi je da su ga uglavnom svi koji su ga ispratili na posljednji pocinak,voljeli vise negoli on sam sebe...tuzna ironija ..to nam je ionako svima "domaci rad"-nauciti voljeti sebe i biti onoliko "lijep" i "dobar" koliko mi to mozemo... on to nazalost nije naucio..
Zivio je u svojim snovima malog otockog diteta...kroz smij i suze je volija svaki kamen otoka,ozilavljen zivotom i uspomenama..uvik iscekujuci slijedeci dan,uvik je onaj slijedeci dan-dan novoga pocetka..sve ce od sutra biti bolje..prijatelji su u njegovoj kuci bili uvijek dobrodosli,uvik se naslo mista..i nesto na stolu.. uz puno razlicitih zivotnih prica..
Nadam se da sada zna koliko je bilo tesko gledati ga kako "odlazi"..suosjecati sa onim sto prozivljava...nadati se da je sutra ONAJ novi dan...Taj dan nije dosao a on se umorija...
Hvala ti ..i za smij i za suze i zato sta me ucis da ni moj dan nije sutra nego DANAS...hvala ti prijatelju
Ma gdje bio,nadam se da se tvoja dusa odmara u miru....

Post je objavljen 08.08.2012. u 13:49 sati.