Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/vjeraufanjeiljubav

Marketing

Fran26 sa www.tebe-trazim.com

Prije svega lipi pozdrav! :)

Već duže vrimena čekam da napišem ovo svjedočanstvo.Danas ga konačno i mogu napistati.
Radi se o tome da nekad čovik stvarno dobije ono šta nikad ni ne pomisli da će dobiti.
Ovo je svjedočanstvo o tome kako Gospodin može iznenadit čovika,kako se Gospodin nekad voli "poigrati" sa nama i dati nam do znanja da On sve ali baš sve vodi i sa svime upravlja.Sveto pismo kaže;Jak 1,17 "Svaki dobar dar, svaki savršen poklon odozgor je" e pa tako san i ja dobio ne jedan nago dva dara.2 Kor 9,8 "A Bog vas može obilato obdariti svakovrsnim darom".

Pričam o tome da san dobio jednu knjigu na dar od samog Božo Lujića,da Lujića glavom i bradom.Knjiga je sa posvetom na prvoj stranici,također dobio san još jednu knjigu sa posvetom također od Lujića.Ovu drugu knjigu san sam kupio,ali ono šta san dobio jest lipa posveta na njoj.

Pa tko je taj famozni toliko spominjani Božo Lujić :?: Prije svega jedna divna duša,jedan divan svjedok Gospodna Isusa Krista i njegove prisutnosti među nama.Ako bi ga kratko predstavio sigurno da je to jedan od najvećih teologa u RH (subjektivno gledano najveći).Spominjali smo ga već ovde na tt-u ako se sjećate.


Fran26 je napisao/la:
Ljudi poput..Božo Lujića...pa kako da im se čovik ne divi :?:


Fran26 je napisao/la:
Kako je moguće da..Božo Lujić.. ništa ne vide,ne vide Isusa,ne čuju ga


Fran26 je napisao/la:
Nisan Božo Lujić da bi mogao odgovoriti na ova pitanja


Fran26 je napisao/la:
U ovo naprosto ne mogu virovat..Božo Lujić...Svi ti Božji ljudi..


Dakle Božo Lujić doktorirao teologiju (Ljubljana),magistar biblijskih znanosti (Papinski biblijski institut,Rim) te kasnije studira na Franjevačkom biblijskom institutu u Jeruzalemu biblijsku arheologiju, egzegezu i moderni hebrejski jezik. :)

Kako san došao do toga da san dobio od njega knjigu na poklon i posvetu na drugoj knjizi duga je priča loool.Prije svega naravno da je tu glavnu ulogu odigrala Božja ruka,a onu manju ulogu odigrala je jedna sestra sa ove naše tt-zajednice. :P

Počelo je otprilike ovako,pretraživanjem neta uočio san da se pojavila nova knjiga od Božo Lujića,knjiga se zove;"Božja vladavina kao svijet novog čovjeka".Naravno knjiga mi je odmah zapela za oko pa san je i poželio imati,no kako je Varaždin dosta siromašan ponudom duhovne literature tribalo je potražit knjigu u ZG.Naravno pojave se gotovo sve knjige i u Varaždinu ali triba čekat.Kontaktirao san spomenutu sestru da mi kupi knjigu,rado je prihvatila,no sa tom knjigom san dobio i iznenađenje.Sestra je kupila knjigu,ali je i uspila to da Božo Lujić napiše posvetu na knjizi (kako je to uspila ne pitajete lol),i ne samo to,Lujić je saznavši da ima "obožavatelja" oduševljeno ponudio da mi pokloni još jednu knjigu (naravno i ta je sa posvetom).Ovim putem zahvaljujem spomenutoj sestri (koja sada ovo čita i smije se lol) što je pristala biti posrednica milosti,što je pristala biti mala pomoć i uloga u Božjem planu.Hvala sestro.
Zbog tehničkih komplikacija jednu knjigu san dobio odmah,knjigu;"Božja vladavina kao svijet novog čovjeka" a knjigu;"Iskre ljubavi iz evanđelja" san dobio danas.Sad kad san to dobio,pišem i ovo svjedočanstvo.No ima još nešto,a to nešto je datum kada san dobio prvu knjgu.Kad san dobio knjigu "Božja vladavina kao svijet novog čovjeka" bio je dan prije svetkovine Presvetog Srca Isusova.To je pobožnost kojoj se najviše utječem,pa i u tome vidin povezanost,u tome vidim kako se Gospodin "poigrava" da nam pokaže da sve može.


Posvete na knjigama ovako glase;

"Štovanom Kristijanu prijateljski"
Božo Lujić
(knjiga Iskre ljubavi iz evanđelja)

"Štovanom gosp. Kristijanu, svome vjernome čitatelju,s poštovanjem"
Božo Lujić
Zagreb,7.6.2010.
(knjiga Božja vladavina kao svijet novog čovjeka)

Za kraj mogu samo reć; Ps 4,8 Više si u srce moje ulio radosti nego kad obilno rode pšenica i vino.

_________________
Zaista, blažen onaj koji se nad njim ne sablazni, blažen onaj koji vjeruje da je Isus Krist živio na zemlji i da je bio ono što je za sebe tvrdio, i čovjek i Bog, Očev jedinorođenac - blažen koji ne zna nikoga drugoga kome bi išao, nego u svemu njemu zna ići. Sřren Kierkegaard


Preuzeto sa www.tebe-trazim.com

Post je objavljen 06.08.2012. u 13:38 sati.