Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

OBAVIJEST O KOŠNJI NORINA

Prenosimo obavijest Neretvanskog sliva d.o.o. o košnji rijeke Norin koja je od posebnog značaja za stanovnike mjesta uz Norin – Kule Norinske, Matijevića, Momića, Podrujnice, Vida i Pruda:
ce:

Neretvanski sliv d.o.o.
Opuzen

OBAVIJEST

Obavještavaju se građani da će se od 06. kolovoza 2012. godine nadalje vršiti košnja RIJEKE NORIN plovnom kosilicom te se mole da uklone sve mreže, vršve, trate i ostale ribolovne materijale koji bi mogali biti oštećeni prilikom rada.



Valja napomenuti i da svake godine nakon košnje Norina stanovništvo negoduje jer na Norinu ostanu velike naplavine u vidu ostataka pokošenog bilja, a koje se naplavine ne pojedinim dijelovima toliko nabiju da u dužini i po stotinjak metara potpuno zatvore plovni put Norinom. To osim lokalnim ribolovcima i poljoprivrednicima osobito smeta i lađarima koji se pripremaju za Maraton lađa, kao i onima koji se bave turizmom u vidu fotosafarija jer im se praktički onemogući fotosafari u lađi. Nadamo se da će "Neretvanski sliv" d.o.o. osigurati plovnost Norina nakon što se izvrši košnja.



Post je objavljen 03.08.2012. u 19:54 sati.