Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Talking Stone...

...Riblja corba-Kad hodas

I tako sam nekidan prvi put ovog lita obuka kupace gace i otisa na plazu.
Zna san da bi zbog toga mogla past kisa ili naletit cunami, al' nista od toga i nes' virovat...bilo mi je bas lipo!
Izuja san japanke, potoca noge i gustira....sunce je bilo u laganom zalazu, more toplo, a oko mene pun kurac lipih zena...di ces vise i bolje!?
E sad se moran vratit na onaj dija recenice sa pocetka price „prvi put ovog lita“ i objasnit vam da ne bi bilo zbunjoze, naglasak je na „obuka“...a to je zato, sta mrzin mokre gace oko jaja!!!
Puno jasnije, jel da???...i dok sam tako gustira, ositim kako me neki djava pored live ruke uporna bocka i odvlaci mi paznju.
Bacin lini pogled u ocekivanju da cu vidit mozda komadic stakla il' neku baju, no na moje veliko iznenađenje to je bio jedan mali kamen.
Pogledan ga malo bolje i onda mi se ucini kako od njega cujem neke glasove!
...Pajdo bog te maza, jesi ti to poceja halucinirat???...jel te opalilo sunce u civericu il' si poludija pod stare dane???...cuj, kamen koji govori!!!???...poceja sam kontat u sebi, okrenen se oko sebe da vidin jel me 'ko gleda, pa kad sam skuzija da je situacija „cista“ primaknem glavu tom kamenu.
Zabezeknija sam se...nisan moga virovat!!! eek
Kamen koji govori!!!



Cuja sam za RollingStonse, al' za Talking stons...jos ne!!!
Naculjija sam uho, al' ga nista nisam razumija, cuja sam samo neko mrmljanje, pa mu se priblizim sta sam vise moga i onda jasno cujem kako on govori:
...i zato dragi moji prijatelji, nasi zivoti, naizgled bezvezni i beznacajni imaju svoju svrhu, mi nismo tu samo da popunimo ovu plazu!!!...zato upamtite draga moja braco, mi smo dio oseke i plime, mi smo dio prirodnog ciklusa, a priroda je nas zivot, zato mi kao dio te prirode, imamo prava ka' i svi ostali zivi organizmi...“
Koliko sam se razumija u politicke govore, ocito je bilo taj mali kamen drzi predavanje ostalima, koji su sutili.
Uzmen taj mali sivi kvrgavi kamen u ruku i priblizim ga uhu da bi ga bolje cuja i da ne izgledan ka' krelac onako sagnut na plazi, al' njegovo predavanje smjesta prestade.
...sta ti je sad, koji si se kurac sad umuca, aaaa???...lanen odmah na njega i pocmem ga razgledavat sa svih strana, al' jebat ga nista posebno nije bilo u njegovom obliku, nije ima ni usta, ni usi, ni ruka, ni noga, ni probavnih organa, nista!!!
...ma nisan lud, dobro sam ga cuja!!!...konta sam u sebi sav zbunjen i razmisljajuc sta cu sad!?
Nema sumnje da sam bija na pragu velikog otkrica.
...hmmmm, ovi kamen napraviti ce revoluciju u nauci, promijenice cili tok naucne misli...najvjerovatnije ce bit uzrokom rađanja neke nove nauke!!!?...vrtilo se mojom glavom i bas dok sam se sav zaokupira razmisljanjem kako bi ga vridilo negdi dobro „utopit“, pa se lipo rjesit svih kredita i dozvoljenog minusa na banci, pored mene na par koraka sidne jedna zgodna plavusa, pogleda me priko ocala i nasmjesi se.
Jebat ga, u meni se automatski poveca nivo adrenalina i moje razmisljanje nekim cudnim putevima pribacilo se u onu drugu glavu.
Plavusa do mene zabavljala se gađajuci kamencicima jednu konzervu u plicaku, al' je non stop promasivala.
Gleda sam je totalno "nezainteresirano", a ona u tom trenu ponovo pogleda u mene i dalje se smjeseci.
Sav sam se stresa od ugode i prihvatih to ka' izazov, jer ja sam valjda taj koji ce joj pokazati kako se gađa!
Drzeci onaj Talking kamen u ruci odjednom sam presta kontat o naucnim revolucijama i novim otkricima.
Toliko sam se bija nalozija u toj zelji dokazivanja i igri zavođenja, da sam ne razmisljajuc bacija ONAJ kamen prema konzervi!!!

Normalno, promasija sam!!! zubo

...toliko o „utapanju“ kamena i filozofiranju, a ostalo...mozda u jednom drugom postu! belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 09.08.2012. u 00:05 sati.