Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Najdraži od Boga

Najdraži u Boga


Neka ljubav Božja ostaje stalno u tvojoj strani, možda smilovati na vas i neka svoje sveto lice sjaj na vas ove godine. Neka Duh Sveti proći prije nego što vas usmjeravati i voditi vas.


Moje ime je Liza Raymond sam presnetly su s dijagnozom raka debelog crijeva i rijetkih bolesti srca, koji je oskvrnuo sve liječenje. Stručna dijagnoza je pokazala da imam nekoliko mjeseci live.I am 56years stari udovica boluje od raka i dugogodišnjeg fibroid problem. Moj liječnik je upravo obavijestio me da imam samo 2 mjeseca živjeti zbog svoje bolesti. Znajući moje stanje, odlučio sam da doniraju moje depoziti u vrijednosti od $ 10.6Million dolara (deset milijuna 600 tisuća američkih dolara) ili ljubav / sirotište dom ili pouzdana pojedinac koji će koristiti taj novac u financiranje sirotišta, udovice, i također prenoseći riječi Boga i kako bi se osiguralo da je društvo podupire stavove i vjerom u Božju riječ


Čim sam dobiti odgovor, ja ću obavijestiti svog odvjetnika koji će vam pomoći s izdavanjem sredstava za vas. Želim se isključivo koristiti ovaj fond za pomoć manje privilegiranih i izgraditi sirotištu domove.


Mi odgovorite na moj privatni e-mail:


.............................


Tvoja sestra
Liza Raymond

----------------------------------



Razna pisma dobijem, jedno od tih je i ovo.
Molim vas, kako biste vi reagirali na ovo pismo?

lp, boro




Post je objavljen 05.07.2012. u 08:26 sati.