Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sitnice-za-zivot

Marketing

Evo mene, evo mene ovde sam :D

Eto..nakon 10 dana odmora uslijedio je još jedan desetodnevni odmorić...nisam išla na more..u biti nisam uopće izašla iz grada...u redu, samo jednom do Os na bazene i to je sve.. Zašto do Os pored naših bazena? Zato što su gamad, ne dam 20 i kusur kuna za bazene...u Os su 5 kn i to na otvorenom...u ove se utopilo par milja kuna i sada bi to isplatili preko noći...samo sam jednom bila da vidim kakvi su..išli smo na noćno..dva-tri dečka ispred nas su se samo okrenuli i otišli kada su čuli da je noćno 30 kn...bilo je svega 7 ljudi (uključujući nas troje i spasioca.. ) Ne znam kako im se to isplati..da snize cijenu bazeni bi bili puni svaki dan...doduše nije ih teško napuniti s obzirom da i nisu posebno veliki...Da slučajno i vaterpolo klub ne bi tražio lovu iz gradskog proračuna, olimpijski bazen skraćen je za nekoliko cm.. -.-"
Najgore je što Vkci stvarno imaju vaterpolo klub i ti dečki treniraju zimi u Os (pored naših zatvorenih bazena), a ljeti na jezeru....

Lažem..najgore je to što je bazen plaćen iz gradskog proračuna u iznosu od 45 mil. kn, a godišnje održavanje je 4 mil. kn...najtužnije je što imamo prekrasne bazene na otvorenom koji zjape prazni i zapušteni...imam poriv osnovati družbu i obnoviti stari mlin, ovaj...bazen...i ne bi imali puno posla. Ne treba nama krov, ta godinama smo se kupali na otvorenom i tako je i bolje...ne trebaju nam i fensi kafići uz bazen...ništa nam ne treba, samo čista voda, sunce i pokoje drvo kad se sunce preračuna....a stari bazeni to sve imaju..savršena je lokacija...največa investicija bila bi promijeniti pločice u bazenima....Post je objavljen 28.06.2012. u 01:45 sati.