Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

"Kiseljak open" 2012

Teniski klub Eliptic iz Kiseljaka, 25.05.2012. godine (petak) organizirao je teniski turnir pod nazivom "Kiseljak open" 2012. godine. Kvalifikacijski mečevi održani su u subotu 26.05.2012.

Ovu manifestaciju uveličale su i naše djevojke! Timovi Juniora A i Juniora B odradili su posao dodjele medalja, ceremonijala te svojom pojavom doprinijele ovom događaju. Osim natjecatelja iz BiH bilo je tu i natjecatelja iz stranih zemalja. Nakon ždrijebanja konačni redoslijed nastupa objavljen je na POGLEDAJ OVDJE!

Službeno na stranici TKELIPTIC objavljeno je:
"Rezultat finalnog meča teniskog turnira "Sarajevski Kiseljak Open" 2011 je Damir Džumhur (BiH) - Norbert Gombos (Slovačka) 6:3 7:6(3) i pobjednik turnira je Damir Džumhur. Finale je pratilo rekordan broj gledatelja. Nagrade finalistima uručili su gospodin Mladen Mišurić-Ramljak, načelnik općine Kiseljak, suorganizatora turnira i direktor TK "Elliptic" Robert Biletić. Zahvaljujemo se svim pokroviteljima na financijskoj i materijalnoj pomoći, gledateljima na korektnom navijanju, igračima na vrhunskim igrama i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ove, za našu sredinu, važne sportske manifenstacije."












Post je objavljen 21.06.2012. u 19:33 sati.