Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

Kako sam za najgoru kavu u životu dala napojnicu...

Sjela ja tako za volan mog Ducata pa pravac - jug. Lav je na suvozačevom sjedalu sa rukom u gipsu. Nemojte mislit da mi je bilo lako! Gas, gas, četrvrta peta, šaltaj, daj mu malo života....nisam više znala da li vozim kombi ili se spremam poletjetirofl.

Kažu da ne možeš ići prema jugu starom cestom a da ne staneš kod Macole. I čim to tako svi kažu ja odmah baš ne bi, ali, Lav hoće 'jer oni uvijek staju kad idu dolje' pa ja pristala da ne kvarim tradiciju. U životu nisam popila goru kavu! Točnije nisam ju ni popila jer je bila toliko grozna, kisela, nepitka da sam ju ostavila! A i rekla sam to konobarici kad sam plaćala....dam ja njoj 20 kuna i usput se potužim na kavu a ona 'samo malo'....mislim ja da mi ide po drugu kavu, kako bi i bio red kad se gost potuži, i kažem 'ne, ne treba, dobro je' (neću sad čekati još jednu kavu a nemam ni volje) a ona meni 'hvala vam lijepa', spremi onih moji 20 kuna i 4 kune kusura, ispriča se za kavu i ...ode!!! Ja i moj dugački brzopleti jezik!

I tako sam i ja konačno bila malo južnije! Prošla kroz Sveti Rok (ja obožavam tunele) i baš mi je kul taj tunel, čak nije ni jako mračan kad skineš sunčane naočalerofl, vidjela nakon dugo godinaVelebit , bućnula sa malo u more....sve u svemu, osim 4 kune i još par sitnica - solidan dan sretan

A da, doživjela sam i šok! Prepisat ću status sa fejsa: 'Ma, koja budala je dozvolila McDonald's na Plitvicama???' Usred one divote, prirode - žuto crveni blještavi Mek! Užas!






Post je objavljen 20.06.2012. u 22:04 sati.