Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

Za sve Vas od Maje :)

Razgovarajući s Majom,trenericom natjecateljskih timova KM odlučili smo ono što je rekla napisati svima Vama, zaslužili ste :)


Dragi moji, evo da se i ja oglasim, osjećam veliku potrebu kao trenerica natjecateljskih timova izraziti zahvalu. Kao prvo, osvrnula bih se na početke ove naše sezone i sve probleme koje smo imali, i samo vam mogu zahvaliti svima koji su me podržali i odlučili zadržati u Udruzi. Zaista vam od srca HVALA jer bez vas ne bih imala ono što imam danas- a to je (bez imalo patetike) najbolji tim na svijetu. Nijedna medalja svijeta ne može zamjeniti naše treninge, naša druženja izvan treninga, naše izlaske, naše fore i fazone, naše suze, naše zagrljaje i onaj osjećaj pripadati timu.
Posebno bih se zahvalila svojim timovima KADETIMA i JUNIORIMA A, ali i ostalim timovima (dječijem sastavu, kadetima B juniroima jer toliko vole mažoretkinje, toliko vole svoje trenerice i toliko se trude i rade.... Vjerujete, da nema veće sreće za nas trenerice nego kada vidimo vaša nasmješena lica...
No, da se ovaj post ne bi pretvorio u prevelik izljev emocija (a emocije me ne popuštaju od državnog) samo bih se ukratko željela osvrnuti i zahvaliti svima na podršci:
- Natjecateljskim timovima i svim članicama natjecateljskih timova na dolascima na trening, vozarenju, zvanju i interesiranju za treninge
- mojim najboljim predvodnicama koje su se toliko žrtvovale za svojim tim.. Iva i Vanja, hvala što ste moja desna ruka, a Vanji ću "noge polomiti" za šalu 2 dana prije državnog
- roditeljima članica koji su djecu dovodili na treninge i uz mnogo problema koje smo imali (dvorana) ipak se borili i dovozili djecu
- UO Kiseljačkih mažoretkinja, trenerskom kolegiju na suradnji
- svim sponzorima i simatizerima naše Udruge na svesrdnoj podršci
- i na kraju najveće HVALA MOJIM RODITELJIMA bez kojih moji uspjesi nebi bili mogući...
Hvala svima, juniorima sretno na pripremama za Češku, budite mi lijepe, pametne, trenirajte vrijedno i znajte da sam sa vama u mislima (Ivana i Valentina ne dajte da rade gluposti) :)))
Kadetići moji, vidimo se na pripremama za europsko i hvala vam što idete na europsko pa će tako udruga ostvariti moj dugo sanjani san (znamo svi o čemu se radi (NK)
Pusa svima, i volim vas sve od 01-80 djevojke članice Kiseljačkih mažoretkinja...Vaša Maja :*
*

Ako se pitate čemu ovaj post na blogu prije svega da Vas upoznam s činjenicom da curke na turneju putuju s predsjednicom Sanelom Kapetanović, Maja će za to vrijeme da boravi dalekooo od nas aliii mi znamo svejedno biti će "tu"... Kadetići će pripreme odraditi sa svojim trenericama, Ana Marijom i naravno Majom krenuvši od 1.8. :)

by Valy
evooo par slikica s državnog! ostale možete pogledati na našem Facebook profilu !!!













Post je objavljen 18.06.2012. u 19:28 sati.