Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Pad...



avion.don.seka.napusim.gay.horvat.
Pad...
pad Jutros sam se probudila suočena s padom BDP od -1,3 % u prvom kvartalu & gospodarskim rastom u krivom smjeru. Premijer je priznao da smo u recesiji. Meni se to ne može dogoditi. I pad je let. Mi tukice, ako ništa znamo mahati krilima. Nikada ne bih priznala Tukcu Iskorak u stranu čak i da me zatekne u društvu s nekim komu nije drag.
Sve je stvar gledanja. Može biti ovako & onako. Moju susjedu je muž zatekao s ljubavnikom. Prije nego je muž krenuo u obračun s njim ona ga je pretekla pitanjima:
- Mužiću, jel znaš odakle nam novi BMW? Od kojih para smo išli na krstarenje?...Nijem, spuštenih ruku muž je sačekao odgovor. – Da, dragi, moramo zahvaliti njemu, ovom u krevetu. Lice iskrivljeno od mržnje u sekundi se pretvorilo u osmijeh od uva do uva.- Draga, pokrij ga da se ne prehladi. Sad ću ja donijeti kavu? Gospodin će kraću sa šlagom?
I što meni znači pad BDP-a? Nitko plaćen iz proračuna nije izgubio posao. Ministri nisu smanjili sebi plaće. Sindikalisti nisu odustali od ucjena. Postali su pokriće za održavanje zatečenog stanja. Novih radnih mjesta u proizvodnji za sada nema.
A do promjena & rezova mora doći. Prije ili kasnije.
Može jedna kraća sa šlagom...

pipi Vrijeme, vreme, vrime je pada. „Pad Italije“ u kinoteci od 18 sati. Pad Vlade???




Post je objavljen 01.06.2012. u 18:28 sati.