Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti911

Marketing

DVD ŽRNOVNICA POBJEDNIK FIRE COMBAT "VATRENA LINIJA 2012"

ŽRNOVNICA

Članovi DVD-a „Žrnovnica“ Milan Barbarić i Branimir Roguljić ukupni su pobjednici 1. Otvorenog natjecanje vatrogasnih grupa Fire combat „Vatrena linija Žrnovnica 2012.“, koje je u organizaciji DVD-a Žrnovnica održano danas na javnom parkiralištu iznad groblja u centru Žrnovnice.

U službenom programu koji je započeo nešto iza 9 sati izvođenjem državne i vatrogasne himne od strane prve vatrogasne klape u Hrvatskoj - klape DVD-a Žrnovnica „Sveti Florijan“, okupljenim vatrogascima i drugim posjetiteljima obratili su se Felicio Parčina, zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Splita i ravnatelj Javne Vatrogasne Postrojbe Split, Tomislav Bočina, pročelnik Službe za rad s gradskim kotarevima i mjesnim odborima grada Splita, a natjecanju su nazočili i Ante Sanader, župan splitsko-dalmatinski i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice te Tomislav Vuko, pomoćnik glavnog državnog zapovjednika za priobalje.

U natjecateljskom dijelu nastupila je sveukupno 21 ekipa u četiri dobne kategorije. U A-kategoriji muškaraca pobjedu su odnijeli Milan Barbarić i Branimir Roguljić, drugo mjesto zauzeli su također članovi DVD-a Žrnovnica, i to Ivica Aljinović i Tomislav Bekavac, dok su se na treće mjesto plasirali Josip Rodin i Ivan Gelo iz DVD-a Osijek Gornji grad.…. pročitaj više

Post je objavljen 26.05.2012. u 21:30 sati.