Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PROZVAN JE GENERAL JOSIP STOJKOVIĆ



Skandal u MORH-u: Nekoliko djelatnika primalo i plaću i mirovinu od 1999.godine.


Otkrivena je velika afera u Oružanim snagama, naime, zamjenica ministra Višnja Tafra otkrila je da se u Oružanim snagama nalazi čak 31 djelatna vojna osoba kojoj je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje još 1999. godine ili čak ranije, utvrdio nesposobnost za rad te su oni već tada trebali biti otpušteni iz vojske i upućeni u mirovinu, ali se to nije dogodilo nego je većina njih u Oružanim snagama i danas amjenica ministra Višnja Tafra otkrila je da se u Oružanim snagama nalazi čak 31 djelatna vojna osoba kojoj je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje još 1999. godine ili čak ranije, utvrdio nesposobnost za rad te su oni već tada trebali biti otpušteni iz vojske i upućeni u mirovinu.

Bivši ministar branitelja Ivica Pančić donio je odluku dase takvim osobama isplaćuju i dodaci uz plaću, pa su svi ovih godina dobivali vrlo unosne sume koje im je isplaćivao HZMO. Zanimljivo je da je među tim osobama i umirovljeni general Josip Stojković, koji je svakog mjeseca, uz plaću, dobivao oko 6000 kuna na temelju rješenja o nesposobnosti za obavljanje službe, te mu je ukupno isplaćeno oko 680.000 kuna.

Sada nije poznato koliko je sredstava isplaćeno djelatnim vojnim osobama na ime ove naknade, niti koliko je ukupno časnika i vojnika iskoristilo ovu priliku i nikad nije prijavilo da je zapravo vojno nesposobno. Ovo je otkroveno prije nekoliko mjeseci, tako da je šokantno za ministra obrane i načelnika Glavnog stožera. Naime, svi ministra obrane i načelnika Glavnog stožera, utvrđeno ministra obrane i načelnika Glavnog stožera.


Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
------------------------------------------



Post je objavljen 26.05.2012. u 18:54 sati.