Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KADA ĆE RUKA PRAVDE DOČEPATI SE NAJVEĆEGA ZLOČINCA

GLAVNI BANDIT IZNAD DRŽAVE



Je li Stjepan Mesić sljedeći na redu za uhićenje?

Hoće li u Hrvtaskoj zakoni i institucije napokon profunkcionirati do kraja i hoće li se one sve koji su se ogriješili o zakon pravedno i zakonito sankcionirati?

Svi znamo da je Stjepan Mesić zaštićeni medvjed pogotovo od strane medija koji su svaku njegovu aferu, skandal, glupost i sve ono što bi moglo poljuljati njegov imidž, zataškavali i na sve i nemoguće načine pravdali, ali bez obzira na imidž, moć, utjecaj ,rejting i sve ostalo, vrijeme da je tužiteljstvo postupi po zakonu i procesuira Mesića na osnovu njegovog priznanja u emislji "Nu2", da je posredovao u nezkonitom i štetnom Podravkinom zajmu SMSu i njegovom posredovanju i sugeriranju(priznao da je zvao Protegu) da HPB odobri kredit orahovačkoj tvornici keramike pri čemu je HPB i država kao vlasnik banke oštećena za nevjerovatnih 300 milona kuna!

Ove dvije stvari su jasne i za njih postoji i javno priznanje, a da bi država funkcionirala do kraja , pored procesuiranja Mesićevog kriminala, potrebno je procesuirati njegovu veleizdajničku politiku i nelegalno dilanje transkriptata!

Dakle, pitanje je što se čeka i do kad! Svi uništeni Hrvatski građani trebaju tužiti Mesića, koji već 22 godine uništava narod...


Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
------------------------------------------


Post je objavljen 24.05.2012. u 13:18 sati.