Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti911

Marketing

KOME SMETAJU LOKRUMSKI VATROGASCI ?

LOKRUM

Na Facebook profilu Vatrogasaca Lokrum objavljeno je priopćenje koje se odnosi na ideju njihovog pripajanja Dubrovačkim vatrogascima. Objavili su i audio snimak gradonačelnika Andra Vlahušića koji govori o njihovoj važnoj ulozi.
Priopćenje prenosimo u cijelosti:


- Zašto je bitna ova izjava i zašto je ponavljamo. Kako znate gospar Andro rekao je da će on poštovat zakon, a zakon kaže da Lokrum mora imati vatrogasno dežurstvo. Svi dokumenti od najviših instanci govore nam u prilog. Ovakvo mišljenje s kompletnim objašnjenjima došlo je u našu Ustanovu. Očito nekom nije odgovaralo pa ga i nije dostavio gradonačelniku. Svakako dostavili smo ga mi. Isto tako ponovno pokušavaju dobiti nekakovo novo mišljenje koje bi im omogućilo da nas premjeste. Naravno, ovo radi kontra nas troje ljudi, iz njima poznatih ili nepoznatih razloga. Pri tome se često služe udarcima ispod pojasa svako od njih iz svojih razloga i interesa njima na sramotu. Na našu sreću mnogi od vas pa i sam gradonačelnik potrudili su se doći na otok i vidit što radimo nedozvoljavajući sebi luksuz da tumače stvari iz kancelarija a da i nisu bili na Lokrumu.

Ako vas dragi prijatelji bude zanimalo objavit ćemo uskoro i mišljenja vrha struke,ali i neka imena ili funkcije ljudi kojima smo trn u oku .Ponovno ponavljam samo ih je troje a to nije gradonačelnik, nije predsjednica G.V,vi zaključite sami. Ne manje bitno svi oni nemaju ni reference za poslove na kojim su zaposleni. Sljedom toga lako je zaključiti da kad nam ne mogu osporiti rad moraju pronaći nekakav način poput spletkarenja i neistina kako bi nas se riješili.Još jednom hvala vam svima koji nas pratite a još više vama koji nam podmećete. I na samom kraju,od nas 14 zaposlenih što stalnih što na ugovor,je šest razvojačenih hrvatskih (ne branitelja) nego dragovoljaca Domovinskog rata,koji je trebao biti oslobađajući,a i ispada za nas da je zarobljavajući,jer gdje to živimo kad se trebamo iz dana u dan, iz sata u sat, dokazivati i boriti, komu i zašto?!, ističe se u priopćenju.…. portal oko

Post je objavljen 22.05.2012. u 19:48 sati.