Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/retinopatija-pigmentoza

Marketing

Oftalamin tablete zaustavljaju Retinitis Pigmentosu i poboljšavaju vid

Nedavno mi se javio Ivan iz Splita,. U razgovoru s njim saznao sam da se od dr. Nihada Sadikovića iz Ljubuškog (Bosna i Hercegovina) mogu naručiti tablete na prirodnoj bazi po nazivu Oftalamin koje su nastale kao plod suradnje dr. Sadikovića i liječnika iz Rusije. Oftalamin tablete pozitivno djeluju na očnu pozadinu; retinu, makulu i očni živac, te stoga pomažu i kod makularne degeneracije i problema s očnim živcem.

Povećaj sliku

Tablete se piju 15 dana, dvije ujutro i dvije navečer (15 minuta prije jela), a cijena im je oko 300 kuna (~40 €). Nakon tih petnaest dana sljedi pauza od 3 mjeseca da se vide reakcije i nakon toga bi se trebale opet piti. Što se tiče nuspojava, njih navodno nema, a tablete se moraju piti minimalno godinu dana da bi došlo do poboljšanja vida. Tablete možete naručiti putem broja: 00 387 63 372 264. Preporučam da dr. Sadikovića zovete radnim danom u jutarnjim satima. Dr. Sadiković pošiljku s tabletama šalje petkom.

Na sljedećim linkovima možete pročitatii više o tradiciji liječenja travama (tzv. narodna medicina) u obitelji Sadiković:

Ljubuška obitelj Sadiković već 120 godina liječi ljude travama

Dr. Nihad Sadiković: Divlji šipak – biljka budućnosti

Što još može biti korisno?


ČERNIKA FORTE

Od Dragana iz Kule (Srbija) saznao sam za Černiku (hrv. borovnica) Forte, vitamine koje preporučuju oftamolozi iz klinike Eliksir u Novomm Sadu (Srbija), koja je zapravo osnovana pod okriljem instituta dr. Fjodorov. Cijena je 930 dinara (~60 kuna, ~8 €). Nemam informaciju o tome da li se, i gdje, Černika Forte može kupiti u Hrvatskoj i po kojoj cijeni.

Sastav Černike Forte:
Cink laktat: 18 mg
Vitamin C: 12,5 mg
Ekstrakt černike: 25% antocianov 2,5 mg
Vitamin R (rutin): 2,5 mg
Vitamin B2: 0,5 mg
Vitamin B6: 0,5 mg
Vitamin B1: 0,375 mg

Više detalja možete pročitati ovdje.

Uspoređujući sastav Černike Forte s drugim, ''klasičnim'' vitaminskim tabletama za oči, vidimo da ona uopće ne sadrži vitamine A i E koji u pretjeranim količinama (i čiji je nedostatak u ljudskom organizmu rijetka pojava jer su ti vitamini zastupljeni u većini svakodnevnih namirnica) štetno djeluju na vid kod osoba koje pate od Retinitis Pigmentose (prema nekim istraživanjima i tvrdnjama doktora Yua iz Wellspring Clinic).

BOROVNICA PLUS C

Vjerujem da 90% ljudi koji na Internetu traže nešto u vezi liječenja Retinitis Pigmentose, zna da je borovnica voće koje se preporučuje svim ljudima koji pate od neke očne bolesti ili imaju oslabljen noćni vid.

Pošto je borovnica sezonsko voće i na tržnicama je zastupljena većinom u ljetnim mjesecima, veoma korisne mogu biti kapsule koje sadrže visoki postotak ekstrakta borovnice, jer su vam na taj način ljekovite tvari iz borovnice dostupne tijekom cijele godine, a ne samo dok traje sezona borovnica.

Povećaj sliku

Jedne od takvih vrsta kapsula su Borovnica Plus C kapsule koje sadrže visokih 80% ekstrakta borovnice, pa je stoga dovoljno piti samo jednu kapsulu dnevno. Proizvodi ih tvrtka FERO-LEKO d.o.o. iz Požege ( tel. 00 385 34 312 147 ) i šalje ih poštom na kućnu adresu, a cijena im je otprilike 80-ak kuna (~11 €).

Post je objavljen 18.05.2012. u 00:50 sati.